Κατερίνα Νοτοπούλου: Με κανιβάλισαν επειδή είμαι γυναίκα - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Κατερίνα Νοτοπούλου: Με κανιβάλισαν επειδή είμαι γυναίκα

featured image

«Έχω προϋπηρεσία στο bullying. Με κανιβάλισαν κανονικά επειδή είμαι γυναίκα. Έπεσα, σηκώθηκα, μερικές φορές σκοντάφτω ξανά, αλλά κάνω τη δουλειά μου, κοιτάζω τη ζωή μου. Δεν μπορώ να παραδοθώ στις παθογένειες της κοινωνίας μας και στις νευρώσεις καθενός που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και χυδαιολογεί.

Δυστυχώς, αυτό που έχω ζήσει δεν είναι ατομικό θέμα, αλλά συλλογικό. Αφορά πολλές γυναίκες από διάφορα πολιτικά σχήματα».

Τα παραπάνω δηλώνει, μεταξύ άλλων, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso όταν τη ρωτούν αν έχει δεχτεί σεξιστικές επιθέσεις επειδή είναι γυναίκα.

Η κ. Νοτοπούλου εξομολογήθηκε επίσης ότι έχει κλάψει λόγω σχολίων: «Έκλαψα και μάλιστα πολύ. Ήταν άδικο για εμένα και για τους ανθρώπους μου. Είναι ωμή βία να δολοφονούν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου επειδή είναι γυναίκα, νέα και ασχολείται με τα κοινά. Όσο με στεναχώρησαν τόσο πείσμωνα όμως. Δουλειά σκληρή και χαμηλοί τόνοι είναι η απάντησή μου. Και επαναλαμβάνω, είναι μεγάλη τιμή για μένα που χιλιάδες συμπολίτες μου με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω στο ελληνικό Κοινοβούλιο και στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης».

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρει: «Δεν είναι ο μπαμπάς μας για να μας μαλώνει. Πολιτικές συζητήσεις και ζητήματα λύνονται και ενίοτε οι απόψεις διίστανται».