Ο Τζον Μπον Τζόβι και η σύζυγός του στηρίζουν τον Κόρι Μπούκερ και διοργανώνουν κοκτέιλ-πάρτι - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Ο Τζον Μπον Τζόβι και η σύζυγός του στηρίζουν τον Κόρι Μπούκερ και διοργανώνουν κοκτέιλ-πάρτι

featured image

Ο Τζον Μπον Τζόβι και η σύζυγός του, Ντοροθία διοργανώνουν στην έπαυλή τους στα Χάμπτονς δεξίωση με στόχο τη συγκέντρωση πόρων για την εκστρατεία του Κόρι Μπούκερ, ο οποίος θα διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020.

Ο γεννημένος στο Νιου Τζέρσεϊ ρόκερ διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον γερουσιαστή της πολιτείας του Νιου Τζέρσεϊ εδώ και χρόνια.

Η συμμετοχή στη δεξίωση - κοκτέιλ στην έπαυλη στο Ανατολικό Χάμπτον διοργανώνεται στις 18 Αυγούστου και οι προσκλήσεις για συμμετοχή κοστίζουν 1.000 δολάρια το άτομο, σύμφωνα με το Page Six. Για την είσοδο στη δεξίωση, δείπνο και φωτογράφιση με τους Τζον Μπον Τζόβι και Κόρι Μπούκερ το κόστος ανεβαίνει στα 15.000 δολάρια, αναφέρει το ΑΠΕ.

Η στήριξη μελών του Δημοκρατικού Κόμματος από τον αρχηγό και τραγουδιστή του συγκροτήματος Bon Jovi και τη σύζυγό του άρχισε πριν από 20 χρόνια.

Στο παρελθόν, φιλοξένησαν στην κατοικία τους στο Μιντλτάουν εκδηλώσεις για την οικονομική στήριξη προεκλογικών εκστρατειών των Αλ Γκορ, Τζον Κέρι και Μπάρακ Ομπάμα. Επίσης, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε σε συναυλία για τη στήριξη της Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια της εκστρατείας της.

Μαζί με τον θρύλο της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν τραγούδησαν στο Πάρκο της Ανεξαρτησίας της Φιλαδέλφειας, στη συγκέντρωση με την οποία έκλεισε η προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον το 2016.

Ο Κόρι Μπούκερ, 50 ετών ανακοίνωσε τον περασμένο Φεβρουάριο ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ το 2020.

Τον Μάρτιο ο Τζον Μπον Τζόβι διοργάνωσε μαζί με τον κυβερνήτη του Νιου Τζέρσεϊ Φιλ Μέρφι και τη σύζυγό του, Τάμι Μέρφι στο Ρεντ Μπανκ μία ακόμη εκδήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του πολιτικού, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις.