Πρόβλημα στην Εθνική μπάσκετ με Ντόρσεϊ - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Πρόβλημα στην Εθνική μπάσκετ με Ντόρσεϊ

featured image

Η αναζήτηση ομάδας στο ΝΒΑ από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ αποτελεί εμπόδιο για την παρουσία του στην Εθνική μπάσκετ των Ανδρών, το οποίο μπορεί να ξεπεραστεί. Ο 23χρονος Ελληνοαμερικανός διεθνής γκαρντ ενημέρωσε την ΕΟΚ πως είναι αγχωμένος από την καθυστέρηση που παρουσιάζει το θέμα του συμβολαίου του και ζήτησε παράταση.

Στη συνομιλία που είχε με τον ομοσπονδιακό προπονητή, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος του ζήτησε να είναι τη Δευτέρα (29/07) στην προπόνηση και υποσχέθηκε να του δώσει άδεια σε περίπτωση που κληθεί να υπογράψει.

Ο Ντόρσεϊ είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, διότι τα πράγματα δεν έχουν πάει έτσι όπως περίμενε και δεν έχει κλείσει ακόμη σε ομάδα, με αποτέλεσμα να νιώθει άβολα να βρίσκεται στην Ελλάδα και όχι στην Αμερική, ενώ γίνονται επαφές και διαπραγματεύσεις.

Ο παίκτης μίλησε με τον Σκουρτόπουλο, του εξήγησε το πρόβλημα του και το πώς αισθάνεται, και ο 53χρονος τεχνικός του ζήτησε να έρθει, για να κάνει προπονήσεις και να επιστρέψει για λίγες μέρες στις ΗΠΑ, εάν προκύψει η ανάγκη να δώσει το «παρών» σε μία ενδεχόμενη παρουσίαση ή υπογραφή συμβολαίου.

Ο Ντόρσεϊ είχε ενδιαφέρον από την πρώην ομάδα του (Μέμφις Γκρίζλις) και άλλες δύο, ωστόσο αυτές δεν έχουν ασχοληθεί «ζεστά» μαζί του. Οι δύο άνδρες θα μιλήσουν ξανά σύντομα, με την ελπίδα ο Ντόρσεϊ να είναι τη Δευτέρα (29/07) στην Αθήνα για χάρη της Εθνικής.

Πηγή: gazzetta.gr