Απίστευτο - Πέταξαν έξω από πτήση μητέρα, επειδή ήταν προκλητικά ντυμένη και όλοι χάζευαν το στήθος της (Photos) - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Απίστευτο - Πέταξαν έξω από πτήση μητέρα, επειδή ήταν προκλητικά ντυμένη και όλοι χάζευαν το στήθος της (Photos)

featured image Το πλήρωμα της πτήσης της EasyJet που ετοιμαζόταν να απογειωθεί από τη Μάλαγα προς το Σαθφολκ, πλησίασε την 31 ετών επιβάτιδα Χάριετ Όσμπουρν και της ζήτησαν να κατέβει από το αεροπλάνο επειδή η μπλούζα της ήταν διάφανη, προκλητική φαινόντουσαν οι θηλές της και μέσα στο αεροπλάνο υπήρχαν μικρά παιδιά.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Η ίδια διαμαρτυρήθηκε έντονα μέχρι που χρειάστηκε να παρέμβει η Ισπανική αστυνομία για να την κατεβάσει. Και τα δυο της παιδιά βρισκόντουσαν μέσα στο αεροπλάνο. Η Χάριετ αναγκάστηκε να κοιμηθεί στο αεροδρόμιο και να φύγει την επόμενη μέρα με άλλη πτήση αφού πρώτα άλλαξε μπλουζάκι. «Ήταν φρικτή εμπειρία. Το πλήρωμα και ειδικά μια αεροσυνοδός με εξευτέλισε. Ένιωσα φτηνή. Έκλαιγα όλο το βράδυ.» θα πει η ίδια στα Μέσα Ενημέρωσης της Ισπανίας για το περιστατικό. Η ίδια τόνισε ότι ποτέ δεν δείχνει το σώμα της παρά μόνο στο σπίτι, απλά επειδή βρισκόταν σε διακοπές είπε να βάλει ένα πιο αισθησιακό μπλουζάκι.
[/expander_maker]