Σε απόγνωση ο Νίκος Ξανθόπουλος: «Ζούμε μία κόλαση που δεν περιγράφεται!» (photos) - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Σε απόγνωση ο Νίκος Ξανθόπουλος: «Ζούμε μία κόλαση που δεν περιγράφεται!» (photos)

featured imageΟ θρύλος του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, ο Νίκος Ξανθόπουλος ζει μία κόλαση και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιοποιώντας τον προσωπικό του Γολγοθά μέσω Facebook. Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος υπήρξε λαϊκός ήρωας μέσα από τους ρόλους στις δραματικές ταινίες όπου πρωταγωνιστούσε, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην καθημερινότητά του και θέλησε να το δημοσιοποιήσει μέσα από το Facebook προκειμένου να βρει μια λύση καθώς βρίσκεται σε απόγνωση.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Ο 85χρονος ηθοποιός εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί στο κτήμα του στην Παιανία, όπου και απολαμβάνει τη ζωή κοντά στη φύση και με τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα παιδιά και τα εγγόνια του. Είναι ευτυχισμένος ανάμεσα στα αμπέλια του και το μποστάνι του. Η ανάγκη του να ζήσει μία ήρεμη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ήταν και αυτή που τον έκανε να πάρει την απόφαση να πουλήσει το σπίτι του στη Φιλοθέη όπου ζούσε και να εγκατασταθεί στο κτήμα στην Παιανία. Μέχρι πρότινος όλα πήγαιναν καλά μέχρι που άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα. Όπως αποκαλύπτει μέσα από τα ποστ του: «Μία στις δύο μέρες μένουμε χωρίς ρεύμα. Τη νύχτα γκρεμίζουν τον υποσταθμό και κλεβουν το χαλκό που περιέχει. Μέσα σ’ ένα μήνα, δέκα φορές μείναμε χωρίς ρεύμα, καλοκαιριάτικα. Ζούμε μία κόλαση που δεν περιγράφεται. Αυτή τη φορά είμαστε τρία εικοσιτετράωρα χωρίς ρεύμα. Παίρνουμε την αστυνομία, παίρνουμε τη ΔΕΗ όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Τι πρέπει να κάνουμε; Να πάρουμε τις καραμπίνες και να βγούμε νυχτιάτικα;»
Η παραπάνω ανάρτηση έγινε στις 19 Ιουλίου ενώ σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός επανήλθε με νέα ανάρτηση, δείχνοντας το ίδιο -ή και περισσότερο- αγανακτισμένος: «Η ταλαιπωρία μας με τη ΔΕΗ συνεχίζεται. Δεν έχει τελειωμό. Μετά από τρία εικοσιτετράωρα ήρθε το ρεύμα, αλλά μόνο για μία ημέρα, γιατί τη νύχτα οι κλέφτες ξαναγκρέμισαν τον υποσταθμό. Μέσα σε σαράντα μέρες, τις δεκαπέντε είμαστε χωρίς ρεύμα, καλοκαιριάτικα. Ποιος μπορεί να μας βοηθήσει; Υπάρχει κράτος; Πού’ ντο;». Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα βρεθεί κάποιος να βοηθήσει τους κατοίκους της περιοχής ώστε να δοθεί μία και καλή λύση στο πρόβλημά τους… Πηγή: www.gossip-tv.gr [/expander_maker]