Το σχόλιο της Γωγώς Τσαμπά για τον Sin Boy και ο έρωτας που απέρριψε - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Το σχόλιο της Γωγώς Τσαμπά για τον Sin Boy και ο έρωτας που απέρριψε

featured image

Στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, «Καλοκαίρι #not» μίλησε η Γωγώ Τσαμπά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική τη ζωή. Παραδέχτηκε πως έζησε έναν μεγάλο έρωτα, αλλά τον απέρριψε για την καριέρα της, ενώ έκανε το σχόλιο της για τον ράπερ Sin Boy.

«Στο σπίτι μεγάλωσα με κλαρίνο και μετά άκουγα και άλλες μουσικές, Μαρινέλλα, Τζένη Βάνου και από εκεί και πέρα άρχισα και λίγο έντεχνο. Από ξένη μουσική ακούω Whitney Houston Celine Dion», είπε αρχικά η τραγουδίστρια. Για να προσθέσει μετά από σχετική ερώτηση για τον Sin Boy: «Καλός είναι, εφόσον αρέσει είναι καλός».

Όσο για τα ελαττώματά της παραδέχτηκε πως είναι φωνακλού και νευρική. «Φωνάζω μόνο στους δικούς μου ανθρώπους, σε ξένο κόσμο ποτέ», τόνισε η Γωγώ Τσαμπα.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον έρωτα. «Δεν θα εγκατέλειπα τα πάντα για έναν έρωτα. Ίσα ίσα που κάποτε τον έρωτα τον απέρριψα, δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω σήμερα. Δέκα χρόνια σχέσης την απέρριψα γι’ αυτό τον λόγο, γιατί μου είπε ή το θέαμα ή εμένα. Δεν μπορώ να πω, αγάπησα πολύ και ερωτεύτηκα, αλλά… το θέαμα» εξομολογήθηκε.