ΠΑΟΚ: Τέλος οι μεταγραφές, ώρα για πωλήσεις και στήριξη σε Φερέιρα - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

ΠΑΟΚ: Τέλος οι μεταγραφές, ώρα για πωλήσεις και στήριξη σε Φερέιρα

featured image

Το ξέσπασμα του Ιβάν Σαββίδη ήταν λογικό και αναμενόμενο στον ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η κακή πορεία της ομάδας στην Ευρώπη θα έχει συνέπειες σε όλα τα επίπεδα, κάτι που σιγά-σιγά όλοι αρχίζουν να αντιλαμβάνονται μετά και τον δεύτερο -μέσα σε τρία χρόνια- αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League.

Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, κατά τη διάρκεια της πολύωρης ομιλίας του στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», όπου βρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, επέρριψε αποκλειστικά την ευθύνη του αποκλεισμού στους ποδοσφαιριστές και όχι στον προπονητή. Ήταν ξεκάθαρη η κριτική του απέναντί τους, αλλά και η απόλυτη στήριξη του προς το πρόσωπο του Αμπέλ Φερέιρα, τον οποίο συνεχίζει να πιστεύει.

Αναζητήθηκαν οι τρόποι για να μπορέσει ο «δικέφαλος» να ξεπεράσει το σοκ και να σταθεί στα πόδια του. Ασφαλώς και ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, ωστόσο από τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος το δύσκολο βράδυ του αποκλεισμού από την Ευρώπη, το συμπέρασμα είναι ότι δεν θα υπάρξει ενίσχυση, δεν θα γίνουν μεταγραφές. Είναι οι… παράπλευρες απώλειες για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένου και του FFP, αν και στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη ποτέ δεν πρέπει να είσαι απόλυτος στο κομμάτι αυτό.

Πάντως, είναι φανερό ότι οι μεταγραφές τελείωσαν, καθώς ο αποκλεισμός έφερε επιπλέον προβλήματα, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν ξεπεραστεί αν η ομάδα περνούσε στους ομίλους του Europa. Δεν το πέτυχε και πλέον η κουβέντα γίνεται μόνο για πωλήσεις.

Στο τραπέζι έχουν πέσει πιθανές πωλήσεις ποδοσφαιριστών ως το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (02/09), όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος σε πολλές χώρες. Αυτή είναι ακόμη μια απόφαση που πάρθηκε, χωρίς να υπάρχει διάθεση ξεπουλήματος και αποδόμησης της ομάδας. Δεν θα διαταραχθεί και δεν πρέπει να διαταραχθεί η συνοχή της...

Στη λίστα υπάρχουν κάποια ονόματα, κυρίως για παίκτες που το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει κάποια κουβέντα με ομάδες του εξωτερικού, με τους νταμπλούχους Ελλάδας, πλέον, να έχουν ανοίξει εκ νέου την συζήτηση πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Πηγή: gazzetta.gr