Βασιλιάς στην Σαουδική Αραβία ο Πρίγιοβιτς - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Βασιλιάς στην Σαουδική Αραβία ο Πρίγιοβιτς

featured image

Στην Αλ Ιτιχάντ όλα αλλάζουν εκτός από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος φορ, ο οποίος πάντα έχει στην καρδιά του, τον ΠΑΟΚ σκοράρει ανά 66 λεπτά συμμετοχής!

Τιμές ήρωα απολαμβάνει ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στην Τζέντα με τον Σέρβο διεθνή φορ στους 7,5 μήνες που βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία να δείχνει τα διαπιστευτήρια του και να δικαιολογεί το ποσό των 10 εκατ. ευρώ που δαπάνησε η Ιτιχάντ για την εξαγορά του συμβολαίου του από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην ίδια ομάδα με αποτέλεσμα έπειτα από έξι μήνες να επιστρέψει στην Τουρκία, για λογαριασμό της Φενερμπαχτσε. Παράλληλα, η διοίκηση της Ιτιχάντ άλλαξε καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, Λοάι Νάζερ, ο οποίος έκανε το παν για να φέρει τον «Πρίγιο» στη Σαουδική Αραβία αποχώρησε από το πόστο του.

Ο Νάζερ είναι ο άνθρωπος, ο οποίος δεν παραλείπει να αναφέρεται με κολακευτικά σχόλια για την αξία και το ήθος του πρώην φορ του «Δικεφάλου». Δικαιολογημένα ασφαλώς, αφού ο 29χρονος φορ όταν μετακόμισε στην Τζέντα οι «κιτρινόμαυροι» είχαν συγκεντρώσει μόλις 6 βαθμούς σε 15 ματς, αλλά εν τέλει όχι μόνο σώθηκαν σκοράροντας 7 τέρματα σε 11 αγώνες, αλλά χάρη στον «Πρίγιο» (πέτυχε 4 γκολ σε ισάριθμα ματς) έφτασαν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Συνολικά σε 1.135 αγωνιστικά λεπτά, που μεταφράζονται σε 17 ματς έχει σημειώσει 13 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 2 ασίστ. Ήτοι γκολ ανά 66 λεπτά συμμετοχής!

Ο Πρίγιοβιτς έχοντας αφήσει πίσω του κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε πριν από μερικούς μήνες, δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αρχικά σκόραρε με σουτ εν κινήσει κόντρα στην Αλ Αχέντ από τον Λίβανο σε ματς για το Αραβικό Πρωτάθλημα Συλλόγων (3-0), ενώ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι άνοιξε λογαριασμό και στο πρωτάθλημα (νίκη με 3-1 επί της Αλ Ραέντ του Μπεσνίκ Χάσι).

Μέσα σε λίγους μήνες έχει εξελιχθεί στον απόλυτο σταρ όχι μόνο της Ιτιχάντ, αλλά του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας με τους οπαδούς της ομάδας του κυριολεκτικά να τον λατρεύουν! Άλλωστε αποτελεί την μοναδική σταθερά στον σύλλογο που προχώρησε σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά και διοικητικά.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ιτιχάντ, μολονότι βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία δεν ξεχνά τον ΠΑΟΚ, αλλά και την Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό πως διατηρεί συχνή επαφή με τους πρώην συμπαίκτες του, ενώ δεν χάνει ματς του ΠΑΟΚ. Τρανή απόδειξη του «δεσίματος» του Πρίγιοβιτς αποτελεί το ταξίδι του από την Τζέντα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να πάρει μέρος στη φιέστα των πρωταθλητών Ελλάδας, την οποία απόλαυσε με την ψυχή του!

Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα του ΠΑΟΚ κόντρα στο Europa League επανέφεραν την κουβέντα σχετικά με το πόσο ο πανύψηλος φορ λείπει από τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνο μέσω των social media που του ζητούν να επιστρέψει. Ο ίδιος άλλωστε συνηθίζει να λέει «ποτέ μη λες ποτέ», αντιμετωπίζοντας κάθε παιχνίδι με το ίδιο πάθος και την αυτοπεποίθηση που τον διακρίνει σε ολόκληρη την διαδρομή της καριέρας του.