Πότε το πέος του άνδρα θεωρείται μικρό, τι δηλώνουν οι γυναίκες - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Πότε το πέος του άνδρα θεωρείται μικρό, τι δηλώνουν οι γυναίκες

featured image

Η εικόνα που πολλοί άνδρες έχουν για το μέγεθος του πέους τους, συχνά επηρεάζεται από τις πορνογραφικές ταινίες που διαμορφώνουν μη ρεαλιστικές πεποιθήσεις και που παρουσιάζουν ιδιαίτερα προικισμένους πρωταγωνιστές. Η ζωή όμως δεν έχει καμία σχέση με την πορνογραφία. Στην πραγματικότητα το μέγεθος του πέους όχι μόνο δεν είναι τόσο μεγάλο αλλά και η αντίληψη πως είναι τόσο σημαντικό για την ικανοποίηση μιας γυναίκας στο σεξ είναι λανθασμένη.

Πολλοί επιστήμονες αναφέρουν μέσα από τις μελέτες τους πως η αρνητική εικόνα που αποκτά ένας άντρας για το σώμα του και το μόριό του είναι εκείνη που μπορεί να δημιουργήσει ανησυχία και κατά συνέπεια να επηρεάσει τη σεξουαλική επαφή διασπώντας την προσοχή από τα ερωτικά  ερεθίσματα που είναι απαραίτητα για να είναι το σεξ απολαυστικό τόσο για τον άντρα όσο και για τη γυναίκα.

Ας δούμε όμως ποια είναι η αλήθεια αναφορικά με το μέγεθος. Όπως αναφέρει το Ινστιτούτο μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων, οι διακυμάνσεις στο μήκος του πέους καθορίζονται από πολλούς παράγοντες, κυρίως φυλετικούς. Το μήκος του πέους σε στύση κυμαίνεται από 11 έως 15 εκ. (ο μέσος όρος για τη λευκή φυλή είναι τα 13 εκ.). Η επιστήμη έχει καθορίσει ως παθολογικό μήκος πέους αυτό κάτω από 7 εκ. (το μήκος του κόλπου είναι περίπου 7 εκ.). Σε πρόσφατη μελέτη, μόνο το 21% των γυναικών που ερωτήθηκαν ανέφεραν πως θεωρούν πως το μήκος του πέους είναι σημαντικό, πράγμα που μας βοηθά να καταλάβουμε τις εσφαλμένες αντιλήψεις που έχουν επικρατήσει αναφορικά με το θέμα.