Μίλερ: Περιμένω καυτή και δύσκολη ατμόσφαιρα στον Πειραιά - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Μίλερ: Περιμένω καυτή και δύσκολη ατμόσφαιρα στον Πειραιά

featured image

Ο Ολυμπιακός έμαθε χθες τους αντιπάλους του στη φάση των ομίλων του Champions League, με την Μπάγερν Μονάχου, την Τότεναμ και τον Ερυθρό Αστέρα να είναι οι ομάδες που καλείται να αντιμετωπίσει. Μάλιστα, οι Βαυαροί πρέπει να έχουν... βαρεθεί να ταξιδεύουν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, καθώς πέρσι αντιμετώπισαν την ΑΕΚ, ενώ τη σεζόν 2015-16 ξανά τους «ερυθρόλευκους».

Οι παίκτες της νταμπλούχων Γερμανίας δεν είναι καθόλου ξένοι με την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Τόμας Μίλερ. Ο Γερμανός πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, που είχε σκοράρει δύο τέρματα στο 0-3 της 16ης Σεπτεμβρίου του 2015, ξέρει πολύ καλά ότι στο Φάληρο η ατμόσφαιρα είναι πάντα καυτή, κληθείς να σχολιάσει την αναμέτρηση στις 22 Οκτωβρίου.

«Θα έχει ενδιαφέρον που θα παίξουμε κόντρα στην Τότεναμ. Δεν έχω παίξει ποτέ στη καριέρα μου απέναντι τους και ανυπομονώ. Θα αντιμετωπίσουμε τη φιναλίστ του περσινού Champions League και νομίζω πως θα γίνουν δύο καλά παιχνίδια. Ξέρω τι θα συναντήσω απέναντι στον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Περιμένω μία καυτή και δύσκολη ατμόσφαιρα. Έχω παίξει εκεί στο παρελθόν. Στο Βελιγράδι θα συναντήσω έναν παλιό φίλο και συμπαίκτη, τον Μάρκο Μαρίν. Από εκεί και πέρα, ο στόχος μας θα είναι να περάσουμε στους "16" της διοργάνωσης», τόνισε ο Μίλερ.