Πώς έμαθε ο Γιάννης Σπαλιάρας ότι θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Netflix - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Πώς έμαθε ο Γιάννης Σπαλιάρας ότι θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Netflix

featured image

Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί στα τηλεοπτικά πάνελ λόγω της συμμετοχής του Γιάννη Σπαλιάρα σε σειρά του Netflix.

Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για το πώς έμαθε ότι θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά, τα δοκιμαστικά αλλά και της οικονομικές απολαβές του.

«Έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό που βρέθηκα από το πουθενά σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Καθαρά Δευτέρα ήταν θυμάμαι που χτύπησε το τηλέφωνο, στην αρχή νόμιζα ότι είναι φάρσα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μετά από λίγες μέρες με πήραν από το κανάλι στο Μαϊάμι, μιλούσαμε μία ώρα. Πέρασα κάποια δοκιμαστικά στην ισπανική γλώσσα και πήγαν όλα καλά.

Ξέρω ότι με διάλεξαν ανάμεσα σε πολλούς Έλληνες ηθοποιούς που είχαν στείλει το αντίστοιχο βιντεάκι, αλλά και πολλούς Μεξικάνους και ισπανόφωνους ηθοποιούς. Για να κλείσεις έναν ρόλο σε μια τέτοια παραγωγή, πρέπει να σε εγκρίνουν πάρα πολλά άτομα. Ήταν ένα σοκ για μένα, συγκινήθηκα πάρα πολύ.

Στο μεγαλύτερο ποσοστό του ρόλου μιλάω ισπανικά, 20% αγγλικά και 10% ελληνικά. Με δέχτηκαν πολύ ζεστά. Ο πρωταγωνιστής μου έδωσε συγχαρητήρια γιατί θεωρεί πολύ δύσκολο αυτό που κάνω με την ισπανική γλώσσα και μάλιστα, τώρα που ήρθε στη Μύκονο και ακούει τα ελληνικά, μου λέει πόσο δύσκολη είναι αυτή η γλώσσα που μιλάτε».

«Οι οικονομικές απολαβές είναι πολύ διαφορετικές από τα ελληνικά δεδομένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παίρνω αυτά τα τρελά νούμερα που ακούμε στο Χόλιγουντ. Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα το οικονομικό. Το κίνητρό μου ήταν να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία» ανέφερε ο Γιάννης Σπαλιάρας.