Η PMI & η Αltria ανακοίνωσαν τον τερματισμό των συζητήσεων για ενδεχόμενη συγχώνευση - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Η PMI & η Αltria ανακοίνωσαν τον τερματισμό των συζητήσεων για ενδεχόμενη συγχώνευση

featured image

Το τέλος των συζητήσεων σχετικά με τη δυνητική συγχώνευση της Philip Morris International (PMI) και της Altria Group, οδήγησε τις δύο εταιρείες στην απόφαση να εντείνουν τη συνεργασία τους σχετικά με την κυκλοφορία του IQOS στις ΗΠΑ, σαν μέρος των κοινών προσπαθειών τους για έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο.

Το καινοτόμο προϊόν της PMI, το οποίο δεν είναι ηλεκτρονικό τσιγάρο - αλλά ανήκει στην κατηγορία των «Νέων Προϊόντων Καπνού», ενσωματώνει επαναστατική τεχνολογία που θερμαίνει και δεν καίει τον καπνό.

Το IQOS είναι σήμερα το μοναδικό θερμαινόμενο προϊόν καπνού το οποίο, μετά από εξαντλητική αξιολόγηση που διήρκησε 2 χρόνια, έλαβε έγκριση από τον FDA (Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων) για πώληση στις ΗΠΑ. Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση του FDA σημειώνεται ότι «το προϊόν είναι κατάλληλο για την προστασία της δημόσιας υγείας».

Ήδη, το IQOS κυκλοφορεί σε 48 αγορές σε όλο τον κόσμο και περίπου 8 εκατ. ενήλικοι καπνιστές έχουν διακόψει το κάπνισμα και έχουν στραφεί σε αυτό, με την Παπαστράτος να αποτελεί, μετά τον μετασχηματισμό της, ένα από τα πρώτα διεθνή παραγωγικά και εξαγωγικά κέντρα των θερμαινόμενων ράβδων καπνού για το IQOS.

Με στόχο να κάνουν το κάπνισμα οριστικά παρελθόν, η PMI και η Παπαστράτος αφιερώνουν τις δυνάμεις τους στην ανάπτυξη και προώθηση δυνητικά καλύτερων εναλλακτικών σε σχέση με το τσιγάρο. Στην προσπάθεια αυτή, πάγιο αίτημα της κοινωνίας, αλλά και δικαίωμα των εκατομμυρίων ενήλικων καπνιστών, παραμένει ο ειλικρινής διάλογος και η πρόσβαση στην έγκυρη πληροφόρηση για εναλλακτικά προϊόντα τα οποία, δυνητικά, μπορούν να μειώσουν τη βλάβη που προκαλεί το τσιγάρο.