Χίμκι-Παναθηναϊκός: Υπαναχώρηση με 100άρα από τη Μόσχα για το «τριφύλλι» - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Χίμκι-Παναθηναϊκός: Υπαναχώρηση με 100άρα από τη Μόσχα για το «τριφύλλι»

featured image

Η πολύ κακή αμυντική συμπεριφορά, κόντρα σε μια ομάδα που έχει εξαιρετικά επιθετικά χαρακτηριστικά, δεν άφηνε πολλά περιθώρια ελπίδας στον Παναθηναϊκό για να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Χίμκι. Και πράγματι, η ήττα του με 103-86 μαρτυρά ότι για ακόμη ένα ματς της Euroleague κάτι δεν δούλεψε σωστά για την ελληνική ομάδα.

Οι «πράσινοι» οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με προβάδισμα 5 πόντων, 50-55, αλλά με το ματς να έχει τόσο υψηλό σκορ, έδειχνε να βολεύει τους Ρώσους. Όπως και επιβεβαιώθηκε, με το τελικό αποτέλεσμα που έγραψε ο φωτεινός πίνακας. Εκτός από την αδυναμία να εμποδιστεί η επιθετική δεινότητα των γηπεδούχων, στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στοίχισαν και τα χαμένα ριμπάουντ, με αποτέλεσμα στο τέλος να έρθει η κατάρρευση, παρά την αρκετά καλή εικόνα των πρώτων 25 λεπτών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία 12 λεπτά, το επιμέρους σκορ ήταν 33-16 υπέρ της ομάδας του Ρίμας Κουρτινάιτις.

Με αυτό το αποτέλεσμα, για την 5η αγωνιστική της Euroleague, οι «πράσινοι» είδαν το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 2-3, πριν τη δύσκολη μάχη που ακολουθεί την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, σε δύο ημέρες από σήμερα, δηλαδή την Πέμπτη (31/10). Στον αντίποδα, οι Ρώσοι των 15/29 τριπόντων, κράτησαν αήττητη την έδρα τους, βελτιώνοντας το ρεκόρ σε 4-1.

Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Φριντέτ, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους, ενώ ο Καλάθης πέτυχε ένα ακόμα double-double (10 πόντοι, 11 ασίστ). «Δήμιος» για την ελληνική ομάδα αποδείχθηκε ο Σβεντ, που σταμάτησε στους 26 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 25-29, 50-55, 77-73, 103-86