Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

featured image

Σε βαθιά κρίση η παγκόσμια στρατηγική των ΗΠΑ…

Έφθασε στο ηλεκτρονικό γραμματοκιβώτιό μου, ένα άρθρο γεωστρατηγικής – γεωπολιτικής του κ. Γ. Λιναρδή! Το οποίο είναι πολύ αξιόλογο, προσεγγίζοντας ρεαλιστικά το ζήτημα της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία:    

«Η απόφαση του Τραμπ για την απόσυρση των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων από τις κουρδικές περιοχές της βορειοανατολικής Συρίας προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και πολλά ερωτηματικά στο πολιτικό κατεστημένο της Ουάσιγκτον. Χαρακτηριστικό είναι ένα tweet (Τετάρτη, 9.10.) του Αμερικανού προέδρου που δεν είχε επαρκή δημοσιότητα στα ΜΜΕ:

«Οι ΗΠΑ έχουν δαπανήσει 9 τρισεκατομμύρια δολάρια πολεμώντας και αστυνομεύοντας την Μέση Ανατολή. Χιλιάδες στρατιώτες μας έχουν πεθάνει ή έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει από την άλλη πλευρά. Η παρέμβαση στην Μέση Ανατολή ήταν η χειρότερη απόφαση που έχει παρθεί στην ιστορία της χώρας μας. Πήγαμε για πόλεμο βασιζόμενοι  σε ψευδείς και αβάσιμες προϋποθέσεις, όπως τα όπλα μαζικής καταστροφής».

Εκ προοιμίου να τονίσουμε ότι από τότε που ανέλαβε καθήκοντα, τα tweets του Τραμπ σηματοδοτούν αλλαγές στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ και θα πρέπει να τυγχάνουν ανάλογης προσοχής από τους αναλυτές. Ωστόσο το συγκεκριμένο tweet αναφορικά με τις παρεμβάσεις στην Μέση Ανατολή αγνοήθηκε από τα γνωστά σιωνιστικά μέσα των ΗΠΑ, καθώς εκφράζει οξείες διαιρέσεις στο πολιτικό σύστημα της Ουάσιγκτον, διαιρέσεις που έχουν να κάνουν με την ακολουθούμενη έως τώρα εξωτερική πολιτική. Ποιες είναι αυτές οι διαιρέσεις;

Το “σύστημα” Τραμπ του Λευκού Οίκου έχει ως στρατηγική την εξ ολοκλήρου επικέντρωση των ΗΠΑ στην αντιπαράθεση με την Κίνα (εξ ου και η αποχώρηση-απόλυση του Τζον Μπόλτον από την θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας). Το σιωνιστικό κατεστημένο της Ουάσιγκτον και οι μυστικές υπηρεσίες συμφωνούν μεν με την αντιπαράθεση με την Κίνα, θέλουν όμως να συνεχιστεί η παρέμβαση των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή με σκοπό την αντιμετώπιση της ρωσικής γεωπολιτικής κυριαρχίας στην περιοχή, μια κυριαρχία που θίγει στα θεμέλια του τον σιωνιστικό ιμπεριαλισμό.

Το σημαντικό, πέραν από τις διαμάχες περί της γεωστρατηγικής πολιτικής, είναι ότι ένας εν ενεργεία πρόεδρος παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ ξεκίνησαν επιθετικούς πολέμους βασιζόμενες σε «ψευδείς» και «αβάσιμες» πληροφορίες, με κατάληξη να σκοτωθούν χιλιάδες αμερικανοί στρατιώτες και εκατομμύρια αθώων πολιτών. Ρητορικό ερώτημα: Ποιοι διοχέτευσαν αυτές τις πληροφορίες και με ποιον σκοπό;

Είναι προφανές ότι το tweet του Τραμπ θα έχει άμεσες πολιτικές συνέπειες στην Ουάσιγκτον, ανεξάρτητα από τις προθέσεις του ιδίου. Η παραδοχή Τραμπ σημαίνει ότι οι προηγούμενες αμερικανικές κυβερνήσεις είναι υπεύθυνες για εγκλήματα πολέμου και επεμβάσεις που οδήγησαν σε μαζικές δολοφονίες και μαζική λαθρομετανάστευση. Παραδείγματα πολλά: Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Λιβύη, Συρία.

Η δε σιωπή των “δημοκρατικών” ΜΜΕ, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και εκεί όπου αυτά κυριαρχούνται από το σιωνιστικό κεφάλαιο, είναι κατανοητή. Κάλυπταν και καλύπτουν τα εγκλήματα των αφεντικών τους, πουλώντας ψέματα για δήθεν «όπλα μαζικής καταστροφής», για την εξάπλωση της «δημοκρατίας» και της “ελευθερίας”. Αν κάποτε καθίσουν στο εδώλιο ενός διεθνούς ποινικού δικαστηρίου οι Αμερικανοί πρόεδροι Μπους (πατήρ και υιός), Κλίντον και Ομπάμα ως υπεύθυνοι προώθησης επιθετικών πολέμων και μαζικών εγκλημάτων, στο ίδιο εδώλιο θα πρέπει να βρίσκονται και οι υπεύθυνοι των μέσων ενημέρωσης για τα τερατώδη ψέματα που διοχέτευσαν σε πολίτες όλων των χωρών.

Η κυνική παραδοχή του Τραμπ σχετικά με τους πολέμους των ΗΠΑ που βασίστηκαν σε ψέματα και η απόφαση του για αποχώρηση από την Μέση Ανατολή, αποσκοπεί στην αύξηση της υποστήριξης του από τον αμερικανό ψηφοφόρο, ως γνωστόν οι δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ δείχνουν μια αποστροφή του λαού στις επεμβάσεις και στον ρόλο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων ως παγκόσμιος αστυνόμος. Μπορεί η απόφαση του για απόσυρση από την Μέση Ανατολή να δημιούργησε εκκωφαντικές διαιρέσεις στο πολιτικό σκηνικό της Ουάσιγκτον, όμως ο Τραμπ γνωρίζει πώς να χρυσώσει το χάπι στο σιωνιστικό κατεστημένο.

Η Κίνα και η Ρωσία παραμένουν στο κάδρο της γεωπολιτικής ως αντίπαλοι που πρέπει να αντιμετωπιστούν οικονομικά και στρατιωτικά, εξ άλλου προς αυτό τον σκοπό ο αμερικανός πρόεδρος εξασφάλισε για τον στρατιωτικό προϋπολογισμό δαπάνες ύψους περίπου 750 δισ. δολαρίων για το 2020, όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι οι μεγαλομέτοχοι του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος των ΗΠΑ»!

Αναγνώριση “Μακεδονικής” γλώσσας στην ΕΕ;

Έφτασε σε μας μια πολύ σημαντική πληροφορία και τη δημοσιεύουμε!

Στις 16 και 17 του Οκτωβρίου στην Επιτροπή Γλωσσών της ΕΕ θα συζητηθεί η περίπτωση, αν η “Μακεδονική” γλώσσα ανήκει σε μια από τις γλώσσες της ΕΕ και ως εκ τούτου αν πρέπει να αναγνωρισθεί ως μια από αυτές!

Αληθεύει η πληροφορία; Αν ναι, είναι ενημερωμένη η ελληνική κυβέρνηση;

Πώς σκέπτεται να χειριστεί αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα; Θα αντιδράσει ή θα το καταπιεί κι αυτό αμάσητο;;

Η πολυπολιτισμικότητα Μητσοτάκη σε δράση…

Το είχαμε αποκαλύψει και μάλλον επιβεβαιώνεται. Στην Λακωνία και συγκεκριμένα σε απόσταση αναπνοής από την πλέον ιστορική πόλη της Ελλάδος, την Σπάρτη, πρόκειται να εγκαταστήσει η Νέα Δημοκρατία έξι χιλιάδες παρανόμως εισελθόντες στη χώρα μας μετανάστες! Ολοκληρώνοντας έτσι το προσχέδιο της Συριζοπαρέας!

Περνώντας από την Σπάρτη και πηγαίνοντας νότια προς την Μάνη, λίγα χιλιόμετρα μετά (17 περίπου), υπάρχει ένα τεράστιο στρατόπεδο. Είναι το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών. Στο Στρατόπεδο αυτό από το οποίο θα μπορούν να πηγαίνουν με ωτό στόπ και τα πόδια στην Σπάρτη, αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία την εγκατάσταση έξι χιλιάδων παράνομων μεταναστών, που ως γνωστόν αποκαλούν τα ΜΜΕ του Συστήματος ως μετανάστες ή “πρόσφυγες”.

6.000 χιλιάδες από τους παρανόμως εισελθόντες στη χώρα μετανάστες λοιπόν, στο ΚΕΕΜ Λακωνίας. Το ΚΕΕΜ ευρίσκεται στον Δήμο Φάριδος. Ο Δήμος Φάριδος με τα χωριά Ξηροκάμπι, Ανώγεια, Άρνα, Βασιλική, Γοράνοι, Δάφνη, Λευκόχωμα, Παλιοπαναγιά, Πολοβίτσα και Ποταμιά έχει 5.269 κατοίκους. Περισσότεροι δηλαδή θα είναι οι παράνομοι μετανάστες, που θα εγκαταστήσει εκεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη από τους Έλληνες μόνιμους κατοίκους της περιοχής…

Ποιανού λαού λοιπόν, θα ανοίξει η κατακτητική όρεξη; Ποιανού;;

Τζιχαντιστές στην Ελλάδα;

Εδώ και μήνες – σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες - έγραφα και ξαναέγραφα ότι μεταξύ των εκατοντάδων – χιλιάδων παράνομων μεταναστών, έρχονται και σκληροί πολεμιστές του ISIS (Τζιχαντιστές)! Οι οποίοι φωλιάζουν στην ψυχή τους άσβεστο μίσος για τον Χριστιανισμό!

Σήμερα επιβεβαιωνόμαστε, αφού ακόμη και τα Συστημικά ΜΜΕ (τηλεοπτικοί σταθμοί) μας “πληροφόρησαν” ότι η ΕΥΠ είναι σε επαγρύπνηση, αφού έχει πληροφορίες για είσοδο τζιχαντιστών στην Ελλάδα! Έχει δε, σαφείς εντολές για την ενίσχυση των κλιμακίων των Υπηρεσιών Ασφαλείας που βρίσκονται στα νησιά και κυρίως στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης!

Έχουν ζητήσει από την ΕΥΠ να γίνεται λεπτομερής έλεγχος, αλλά και καταγραφή κάθε ενός ξένου που θα φθάνει στη χώρα δια μέσω των προσφυγικών ροών…

Επίσης, ΕΥΠ και αντιτρομοκρατική είναι σε συνεργασία για διασταύρωση στοιχείων με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της ΕΕ, για κάποιους ύποπτους από τους παρανόμως εισελθόντες στην Πατρίδα μας!!