5 πράγματα που βλέπουν οι άντρες στο προφίλ μιας κοπέλας και ξενερώνουν απίστευτα! - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

5 πράγματα που βλέπουν οι άντρες στο προφίλ μιας κοπέλας και ξενερώνουν απίστευτα!

featured imageΖούμε σε μία εποχή που σχεδόν τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τα social media. Μοιραζόμαστε με γνωστούς και αγνώστους τις απόψεις μας για κάθε λογής θέματα, τις τοποθεσίες και τα μέρη που πηγαίνουμε, φωτογραφίες από προσωπικές μας στιγμές και φυσικά τα ερωτικά μας. Δε θα κρίνω κανέναν σχετικά με το αν είναι σωστή ή όχι αυτή η λογική, μιας και εγώ πολλές φορές κάνω κάποια ή ακόμη και όλα τα παραπάνω. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά όμως, είναι ότι μερικά από τα πράγματα που κάνουμε εμείς τα κορίτσια στα social media ξενερώνουν τόσο πολύ τους άντρες, πράγμα που εξηγεί και την έλλειψη ενδιαφέροντος από μεριάς τους. Κοινώς, δε σου την πέφτουν! Και τώρα θα μου πεις «και τι με νοιάζει τι σκέφτεται ο άλλος για μένα;» ή «δεν έχω ανάγκη από το να μου την πέσει κανείς», και πολύ καλά κάνεις και σκέφτεσαι έτσι. Εγώ θα απευθυνθώ όμως στα κορίτσια που πράγματι έχουν κάποιο φλερτ μέσα από το social media, ή θέλουν να εντυπωσιάσουν κάποιον, αλλά δεν το πετυχαίνουν.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Φίλη μου, πρέπει να αναρωτηθείς, τι κάνεις στραβά και δεν πετυχαίνεις το σκοπό σου. Μήπως φταίνε οι επιλογές σου σχετικά με το τι δημοσιεύεις;

Για τσέκαρε παρακάτω μερικά φάουλς από τη μεριά των γυναικών, που απομακρύνουν τους άντρες από κοντά τους, αντί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα, κι αν δεις τον εαυτό σου σε μερικά από αυτά, καλό θα ήταν να τα αλλάξεις:

#1 Καλές οι selfies, αλλά με μέτρο

Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι δεν κάνεις κάτι το κακό με το να τραβάς μια φώτο τον εαυτό σου σε κάθε ευκαιρία, αλλά οι άντρες δεν έχουν την ίδια άποψη. Με το να ανεβάζεις συνεχώς selfies στο προφίλ σου, το μήνυμα που περνάς στο αντίθετο φύλο είναι αυτό μίας κοπέλας ματαιόδοξης, που τη νοιάζει υπερβολικά πολύ η εμφάνισή της και ζητάει διαρκώς επιβεβαίωση μέσα από τα likes. Μόνο άνετο και χαλαρό κορίτσι δε δείχνεις στα μάτια τους. Ως εκ τούτου, ένα προφίλ γεμάτο από selfies μπορεί να ξενερώσει απίστευτα έναν άντρα.

#2 #Πόσα #hashtags #θα #βάλεις #ακόμα;

Αν έχεις παρατηρήσει, στην πλειονότητά τους οι φωτογραφίες που ποστάρουν οι άντρες δεν έχουν κανένα hashtag ή ελάχιστα. Μερικές φορές δεν έχουν ούτε λεζάντα. Προφανώς, δεν αναφέρομαι στους ινφλουένσερς που γράφουν κατεβατά. Έτσι λοιπόν, συμπεραίνουμε ότι οι άντρες δεν είναι ιδιαίτερα φίλοι των hashtags και τα θεωρούν χάσιμο χρόνου. Κάθε φορά που βλέπουν ένα ποστ συνοδευόμενο από #likeforlike, #crazygirls, #instagirl, #queen κλπ, η αλήθεια είναι ότι ξενερώνουν τη ζωή τους. Με ρέγουλα λοιπόν κορίτσια μου η χρήση τους, γιατί μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά.

#3 Άσε τα στιχάκια για τον Δεγαμινιώτη

Καλά, αυτά τα σιχαίνομαι μέχρι κι εγώ, πόσο μάλλον οι άντρες. Δε μιλάμε για ένα – δύο ξεχωριστά quotes που μπορεί να υποστηρίξουν τη φώτο σου ή απλά σου φάνηκαν έξυπνα, αλλά για προφίλ γεμάτα μόνο με τέτοιου είδους στιχάκια. Πώς γίνεται μια φωτογραφία σου από την παραλία να μιλάει για τις χαμένες τις αγαπές ας πούμε; Και η αλήθεια είναι ότι όταν ένας άντρας μπαίνει να τσεκάρει το προφίλ μίας κοπέλας και δε βλέπει τίποτα άλλο πέρα από βαθυστόχαστα στιχάκια, δε λέει «Να, μία κοπέλα να φλερτάρω», αλλά… thank you, next!

#4 Τέλεια χωρίς καμία ατέλεια

Νομίζεις ότι οι άντρες δεν καταλαβαίνουν αν μία φωτογραφία έχει περάσει από φίλτρα ή όχι; Χα γελιέσαι. Και θα το καταλάβουν, και θα ξενερώσουν και στην τελική δε θα σου κάνουν ξανά like, γιατί θα σκεφτούν τα παιδιά ότι για να φτιάχνεις τις φωτός σου τίγκα στο φίλτρο, λογικά από κοντά υπάρχει θεματάκι και θα ‘χουν και το δίκιο τους. Το photoshop όταν γίνεται μετρημένα για να καλύψεις κάποιες ατέλειές σου δεν είναι κακό, όταν όμως το παρακάνεις και δε σε αναγνωρίζεις ούτε εσύ η ίδια στη φώτο που μόλις ανέβασες, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά…

#5 Το duck face

Κάποτε ήταν αστείο, πλέον είναι απλά τραγικό. Δεν είναι ωραίο δείγμα το προφίλ σου να είναι γεμάτο από φωτογραφίες με τη χαρακτηριστική παπιόφατσα. Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που μία κοπέλα δείχνει όμορφη με αυτή τη γκριμάτσα. Ξεκίνα να χαμογελάς πραγματικά στις φωτογραφίες σου, γιατί αυτό αρέσει πραγματικά στους άντρες κι άσε το duck face. Αν θες να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά βέβαια.
neopolis.gr [/expander_maker]