Τσίπρας: Ολοφάνερο το ποιος είναι ο ψεύτης με περικεφαλαία - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Τσίπρας: Ολοφάνερο το ποιος είναι ο ψεύτης με περικεφαλαία

featured image

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και στο Facebook απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην κατηγορία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι είπε ψέματα όσον αφορά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Στην ανάρτηση που συνοδεύεται από βίντεο με τις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα ο κ. Τσίπρας αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης με αποκάλεσε ψεύτη μέσα στο Κοινοβούλιο και ισχυρίστηκε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε συμψήφισε το προσφυγικό με τις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε είπε ποτέ πως αυξάνοντας τις περιπολίες αυξάνεται και η πιθανότητα ναυαγίων, όπως το τραγικό περιστατικό στην Κω.Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δύο επιλογές: Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα. Αν δεν κάνει τίποτα από τα δύο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ" αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα...»

Στην κατηγορία του πρωθυπουργού προς τον Αλέξη Τσίπρα «ότι λέει ψέματα», για τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου απάντησε και ο ΣΥΡΙΖΑ με δύο βίντεο στα οποία εμφανίζεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας να αναφέρεται στις περιπολίες στο Αιγαίο και στο προσφυγικό σε σχέση με την Τουρκία, .

Τα βίντεο συνοδεύονται με το σχόλιο «είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ" αλήθεια είναι ο ψεύτης».

Αν δεν κάνει τίποτα από τα δύο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ" αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα... pic.twitter.com/g4j9PXeMlS

— Αλέξης Τσίπρας - Alexis Tsipras (@atsipras) October 31, 2019