Συνάντηση Μελισσανίδη-Πατούλη για την «Αγιά Σοφιά» - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση Μελισσανίδη-Πατούλη για την «Αγιά Σοφιά»

featured image

Έπειτα από τα παράπονα που εξέφρασαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στην περιφέρεια Αττικής σχετικά με την καθυστέρηση έναρξης των συνοδών έργων για το γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, σήμερα στις 15:00 θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τον οποίο θα συνοδεύουν ο Α" αντιπρόεδρος & διευθύνων δύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, ο Β" αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, οι Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πάνος Παναγιωτίδης και Μιχάλης Αναστασόπουλος από την πλευρά της Dimand, θα συναντηθούν με τον Γιώργο Πατούλη και εκπροσώπους της περιφέρειας.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέσω των «κιτρινόμαυρων» ρεπορτάζ, στη συνάν τηση που θα γίνει στα γραφεία της περιφέρειας, θα τεθούν τα θέματα που αφορούν τα υπόλοιπα έργα της «Αγιά Σοφιάς», με βασικότερο την υπογειοποίηση που αφορά τις οδούς Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Στόχος των ανθρώπων της Ένωσης είναι η επίσπευση των διαδικασιών, ώστε να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις λόγω γραφειοκρατίας.