Ολυμπιακός: Εφτασε στην Αθήνα ο Τέιλορ Ρότσεστι - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Ολυμπιακός: Εφτασε στην Αθήνα ο Τέιλορ Ρότσεστι

featured image

Το νέο απόκτημα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, ο Τέιλορ Ρότσεστι, έφτασε χθες το βράδυ στην Ελλάδα.

Ο 34χρονος άσος θα ενισχύσει το συγκρότημα του Κεστούτις Κεμζούρα στην Ευρωλίγκα, όπου το ξεκίνημα δεν είναι καλό. Ο Ρότσεστι, θα υποβληθεί σήμερα στα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Ολυμπιακό.

Ο νέος παίκτης των Πειραιώτών είπε αρχικά: «Ήθελα εδώ και χρόνια να έρθω στην Ελλάδα. Έχω Έλληνα ατζέντη και κάθε καλοκαίρι συζητούσαμε για το πόσο υπέροχο μέρος είναι η Αθήνα και πόσο καλός είναι ο κόσμος. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ».

Έπειτα πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ πως υπάρχει κανείς στην Ευρώπη που θα ξεγράψει τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως σίγουρα μπορώ να βοηθήσω με την θετική μου ενέργεια, τον ενθουσιασμό μου και το πάθος μου ως πόιντ γκαρντ. Παίζω σκληρά, με πάθος και αυτό είναι το κατάλληλο μέρος, με αυτούς τους φιλάθλους. Νομίζω θα ταιριάξει όλο αυτό».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ, όχι μόνο για τους συμπαίκτες που θα έχω μαζί μου, αλλά και για το ότι γίνομαι μέλος αυτού του οργανισμού. Ευχαριστώ τη διοίκηση που με έφερε εδώ, ανυπομονώ να δω τον κόσμο και την υπόλοιπη ομάδα. Θέλω να κάνω ο,τι χρειάζεται η ομάδα και να την βοηθήσω με την εμπειρία που έχω από την Euroleague».

Οι δηλώσεις του @Trochestie κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/KB0udmwpaj

— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) 28 Οκτωβρίου 2019

πηγή: gazzetta.gr