Ρέππας: Ζω από την ελεημοσύνη του Παπαθανασίου και του Αντωνόπουλου - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Ρέππας: Ζω από την ελεημοσύνη του Παπαθανασίου και του Αντωνόπουλου

featured image

Ο Μιχάλης Ρέππας είπε χωρίς φόβο την ηλικία του και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του βήματα αλλά και τις οικονομικές απολαβές του.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στη κάμερα της εκπομπής του Star, «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και αναφέρθηκε και στην μεγάλη επιτυχία του Mega Channel, «Οι τρεις Χάριτες».

Αναφερόμενος στο νέο του θεατρικό έργο με τίτλο «Σκούπα», ο Μιχάλης Ρέππας είπε: «Θα έλεγα ότι το κεντρικό θέμα είναι η εργαζόμενη γυναίκα στην Ελλάδα της κρίσης».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι ένας εργαζόμενος που προσπαθώ να μη μου πάρει τα πάντα η εφορία. Είμαι 60 χρονών, παίρνω χάπια για την πίεση, για τη χοληστερίνη και έχω φτάσει στο σημείο να μην καλύπτομαι από τα ασφαλιστικά μου ταμεία επειδή δεν τα πληρώνω. Δεν το είχα φανταστεί. Χρωστάω 35.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και 31.000 ευρώ στον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. Άρα ζω από την ελεημοσύνη τους», είπε.

Για τη διαφήμιση που είχε κάνει στο παρελθόν με τις «Τρεις Χάριτες» ανέφερε: «Τα χρήματα από τη διαφήμιση με τις “Τρεις Χάριτες” τα πήρε όλα το κράτος. Μακάρι να μην την είχα κάνει ποτέ. Δεν θα ξαναέκανα ποτέ διαφήμιση. Μην μου χτυπήσουνε ποτέ!».

Για την ηλικία του ανέφερε: «Κρίση ηλικίας έπαθα στα 47 μου. Τότε είδα τον… Χριστό φαντάρο. Τότε γονάτισα»

Αναφορικά με τη μικρή οθόνη ξεκαθάρισε: «Το τηλέφωνο χτυπάει για προτάσεις κάθε τόσο και θα κάναμε ευχαρίστως τηλεόραση. Όταν ζητάνε 120 επεισόδιο το χρόνο, όμως, και μετεμψύχωση του Σαίξπηρ να είσαι, βλακείες θα γράψεις».