Βελόπουλος: Οι λαθροεισβολείς ήρθαν για να μείνουν - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Βελόπουλος: Οι λαθροεισβολείς ήρθαν για να μείνουν

featured image

Ανακοίνωση κατά της Νέας Δημοκρατίας και των δηλώσεων του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το μεταναστευτικό σε κυριακάτικη εφημερίδα εξέδωσε η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, παραδέχεται αυτό που ΝΔ αρνείται να πει....Πως όσοι έρχονται παράνομα στη χώρα μας, και θα μένουν και θα επιδοτούνται... σε βάρος των Ελλήνων πολιτών!» ανέφερε χαρακτηριστικά, δίνοντας όπως λέει «το χρυσό μετάλλιο της κωλοτούμπας».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Η ΝΔ χωρίς κανέναν ενδοιασμό ολισθαίνει σε συνεχείς πολιτικές "κωλοτούμπες", με τελευταία αυτή που αφορά στη διαχείριση του μεταναστευτικού και της λαθροεισβολής!

Ο υπουργός Προστασίας του πολίτη κ. Χρυσοχοίδης αναφερόμενος στην ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με τους λαθροεισβολείς σε συνέντευξη του στην Κυριακάτικη "Καθημερινή", είπε πως "είναι εντελώς ψευτοδίλημμα το ανοιχτές ή κλειστές δομές. Πολλά ξενοδοχεία και διαμερίσματα για να αποσυμφορηθούν τα νησιά αλλά να έχουν και ένα όφελος όσες περιοχές τους υποδεχτούν"!

Μάλιστα για να ολοκληρώσει το σκεπτικό της κυβέρνησης, για το πως εννοεί την αύξηση των επιστροφών προς την Τουρκία των παράνομα εισερχόμενων στη χώρα μας , είπε "τελικά να το πάρουμε όλοι απόφαση και εκείνοι και εμείς, πως θα ζήσουμε μαζί".

Δηλαδή ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη παραδέχεται αυτό που ΝΔ αρνείται να πει....Πως όσοι έρχονται παράνομα στη χώρα μας, και θα μένουν και θα επιδοτούνται... σε βάρος των Ελλήνων πολιτών!

Τελικά η διγλωσσία της ΝΔ αποδεικνύει περίτρανα, πως ότι γυαλίζει (Χρυσοχοΐδης - ΝΔ ) δεν είναι χρυσός, αλλά σίγουρα η κυβέρνηση της ΝΔ κερδίζει το χρυσό μετάλλιο της κωλοτούμπας!».