Μπογδάνος: Αναπνέω και τρελαίνονται, αν ήμουν αριστερός θα ψήφιζα ΚΚΕ - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Μπογδάνος: Αναπνέω και τρελαίνονται, αν ήμουν αριστερός θα ψήφιζα ΚΚΕ

featured image

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε συνέχεια στη κόντρα που έχει ξεσπάσει με το ΚΚΕ, έπειτα από τα στοιχεία που είχε κάνει γνωστά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για τον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που φαίνεται να επιτίθεται σε άνδρα των ΜΑΤ.

«Ο τύπος δίνει συνέντευξη στο περιστύλιο, με το πρόσωπό του και τα στοιχεία του. Πλάκα κάνουμε; Άνθρωπος που κατεβαίνει στις εκλογές επικαλείται ιδιωτικότητα; Για τα στοιχεία του είχαν βουίξει τα σόσιαλ μίντια», ανέφερε αρχικά στο Θέμα 104,6 ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μεταξύ άλλων έκανε λόγο και για «ξεχειλωμένη αγριότητα» του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Στη συνέχεια τόνισε πως: «Μου κάνουν επίθεση, γιατί είμαι αυτός που είμαι. Αναπνέω και τρελαίνονται», ενώ πρόσθεσε: «Επειδή οτιδήποτε έχω να χωρίσω με το ΚΚΕ είναι απλώς ιδεολογικό και πολιτικό και τίποτα παραπάνω, ελπίζω κι εύχομαι ότι θα λογικευτούν σε σχέση με αυτήν τους την αντίδραση.

Κοινοβουλευτικά είναι Παναγίες και αυτό το πράγμα είναι ένα χαρακτηριστικό του ΚΚΕ, που ακόμα τους πιστώνεται. Έχω πει και σε παλιότερη εκπομπή μου στο Πρώτο Θέμα ότι, αν ήμουν αριστερός, ΚΚΕ θα ψήφιζα κατά πάσα πιθανότητα, αν ήμουν λίγο πιο ανώριμος Βαρουφάκη. Αντιλαμβάνομαι όλο αυτό το οποίο κάνανε, είναι κατακριτέο, το παιχνίδι τους παίζουν».

Όσο για το αν υπαναχωρεί στα όσα έχει πει, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε: «Δεν γυρίζω τίποτα. Από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον καμία περίπτωση να γίνει βεντέτα».