Άγριες Μέλισσες: Νυχτερινή έξοδος για τους ηθοποιούς της σειράς - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Άγριες Μέλισσες: Νυχτερινή έξοδος για τους ηθοποιούς της σειράς

featured image

Ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες» άφησαν τα τηλεοπτικά πλατό και βγήκαν να διασκεδάσουν.

Η νέα δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές και σημειώνει εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης σε κάθε επεισόδιο.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Μαρία Κίτσου, την «Λενιώ» από τις «Άγριες Μέλισσες» στην μουσική σκηνή «Σφίγγα», όπου τραγούδησαν live οι «Σερσέ λα φαμ». Η ηθοποιός Μαρία Κίτσου πήγε να απολαύσει την Ελένη Καρακάση, την Δήμητρα Σταθοπούλου και την Επιστήμη Καμπούρογλου να τραγουδούν επί σκηνής.

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός Ελένη Καρακάση υποδύεται την Κυρά-Ρίζω στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, την προξενήτρα και ξεματιάστρα του χωριού.

Ελένη Καρακάση

Μαζί της ήταν ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης και ο Παύλος Ορκόπουλος, οι οποίοι παίζουν κι εκείνοι στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Παύλος Ορκόπουλος ενσαρκώνει τον Νέστορα Αγραφιώτη και ο Κωστής Σαββιδάκης υποδύεται τον παπά του χωριού, τον Πάπα-Γρηγόρη.

Η Ελένη Παπουτσάκη με την κόρη της και ο Παύλος Ορκόπουλος

Εκεί ήταν κι άλλος ένας ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες», ο Γιάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον Γιάννο Σεβαστό, τον μικρότερο γιο του Μιλτιάδη.

Ελένη Παπουτσάκη-Ιωάννης Αθανασόπουλος

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε επίσης την ηθοποιό Χριστίνα Χειλά Φαμέλη από τις «Άγριες Μέλισσες», η οποία υποδύεται την Θεοδοδία Σεβαστού, την σύζυγο του Λάμπρου και μεγάλη αντίζηλο της Ελένης.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη