Ερντογάν και τουρκικός Τύπος κατά ΑΕΚ και Ολυμπιακού για τις τιμωρίες των παικτών τους - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Ερντογάν και τουρκικός Τύπος κατά ΑΕΚ και Ολυμπιακού για τις τιμωρίες των παικτών τους

featured image

Τόσο ο τουρκικός Τύπος όσο και ο Ταγίπ Ερντογάν σχολίασαν αρνητικά την απόφαση του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ να τιμωρήσουν τους παίκτες του χάντμπολ για τον στρατιωτικό χαιρετισμό.

Ο Ολυμπιακός έθεσε εκτός ομάδας τον Τινκίρ και η ΑΕΚ αποφάσισε να διακόψει για τρεις μήνες το συμβόλαιο του Ουζμουσούλ έπειτα από τον στρατιωτικό χαιρετισμό τους με την Εθνική ομάδα της Τουρκίας για την εισβολή στη Συρία.

Έπειτα από τις αποφάσεις των δύο ελληνικών συλλόγων, ο τουρκικός Τύπος στράφηκε εναντίον του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. «Αχώνευτος γείτονας. Τους πείραξε ο στρατιωτικός χαιρετισμός», ήταν το σχόλιο της Sabah, με τη Yeni Safak να προσθέτει: «Απόφαση – σκάνδαλο στην Ελλάδα, ακύρωσαν συμβόλαια παικτών της Εθνικής ομάδας επειδή χαιρέτισαν στρατιωτικά».

Αλλά και ο Ερντογάν σχολίασε αρνητικά την απόφαση του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ να τιμωρήσουν τους δύο Τούρκους διεθνείς παίκτες του χάντμπολ, αναφέροντας: «Αυτοί είναι τόσο ανήμποροι που φοβούνται από τους αθλητές μας που χαιρετούν στρατιωτικά λόγω της επιχείρησης Πηγή της Ειρήνης. Δεν θα διακόψουμε τον χαιρετισμό μας. Θα χαιρετάμε όλους τους φαντάρους μας».

Πηγή: gazzetta.gr