Η γυναίκα που θέλει να κάνει το αιδοίο της σαν τον «Κόλπο της Μπάρμπι» - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Η γυναίκα που θέλει να κάνει το αιδοίο της σαν τον «Κόλπο της Μπάρμπι»

featured image

Η Star Delguidice έχει θέσει ως στόχο να γίνει μία «αληθινή κούκλα» και ξοδεύει πολλά χρήματα για να βελτιώσει τη βουβωνική της περιοχή.

Όπως αναφέρει η New York Post, η συγκεκριμένη κοπέλα ταξιδεύει από τη Μεγάλη Βρετανία στην Τουρκία, όπου θα πληρώσει περισσότερα από 6.40 δολάρια για μία επέμβαση που οι γιατροί αποκαλούν «Ο Κόλπος της Μπάρμπι».

«Η εγχείρηση θα μου επιτρέψει να αποκτήσω το πιο τέλειο αιδοίο, ακριβώς όπως η κούκλα Μπάρμπι» λέει η 32χρονη Delguidice. «Παρά το μεγάλο κόστος, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι».

Η πλαστική αιδοίου, όπως εξηγεί η Delguidice, συμπεριλαμβάνει το «συμμάζεμα» του κόλπου, με την ελπίδα να γίνει «όσο πιο μικρός και σφιχτός γίνεται, σουλουπώνοντάς τον εξωτερικά». Η επέμβαση συνήθως γίνεται σε γυναίκες που έχουν αποκτήσει παιδιά, αλλά η Delguidice θέλει να την κάνει δώρο στον εαυτό της για τα Χριστούγεννα.

Ο χειρουργός της, Bulent Cihantimur, ισχυρίζεται ότι η κλινική του μόνο κάνει τη συγκεκριμένη επέμβαση παγκοσμίως, στην οποία συμπεριλαμβάνεται «η σμίκρυνση στα μικρά χείλη του αιδοίου» και η μεταφορά «λίπους στα μεγάλα χείλη του αιδοίου» με σκοπό «την ανανέωση, τη λάμψη και επίσης τον καλλωπισμό».

Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον χειρουργό, είναι πιο σφιχτά και καλοσχηματισμένα γεννητικά όργανα.

«Και άλλοι χειρουργοί προσφέρουν πλαστική στα χείλη του αιδοίου ή επέμβαση στον κόλπο αλλά η διαφορά είναι η τεχνική που χρησιμοποιώ, ο τρόπος και το σημείο της μεταφοράς του λίπους στο σώμα και το στάδιο της προετοιμασίας» είπε ο Cihantimur. «Η τεχνική αυτή επαναφέρει το αιδοίο της στο πώς ήταν κατά την εφηβεία».

Η Delguidice λέει ότι αυτή θα είναι η τρίτη επέμβαση στην οποία υποβάλλεται, με το συνολικό ποσό των διορθώσεων που έχει κάνει ανά τα έτη να ανέρχεται περίπου στα 257.000 δολάρια.

«Ελπίζω ότι αυτή η εγχείρηση θα είναι η τρίτη και τελευταία στον κόλπο μου, καθώς ο γιατρός Cihantimu είναι γνωστός παγκοσμίως και είμαι ενθουσιασμένη» είπε.

Η εθισμένη στις επεμβάσεις, όπως η ίδια περιγράφει τον εαυτό της, έχει ξοδέψει αμέτρητα χρήματα για να μοιάσει με την Μπάρμπι. Η 32χρονη αναφέρει ότι έχει κάνει εμφυτεύσεις στο στήθος, λιποαναρρόφηση, τέσσερις επεμβάσεις στη μύτη, στο σαγόνι και στο μέτωπο, δύο ανορθώσεις στα φρύδια, σμίκρυνση στις θηλές, θεραπεία στις βλεφαρίδες και επέμβαση στα χείλια.

«Εξαιτίας του πλήθους των επεμβάσεων που έχω κάνει, συχνά άνθρωποι με κοιτούν επίμονα στον δρόμο αλλά δεν με νοιάζει» λέει. «Είμαι υπερήφανη για τις πλαστικές και δεν θα τις σταματήσω ποτέ, καθώς είναι μέρος του εαυτού μου».

Η Delguidice σχεδιάζει επίσης να αλλάξει τα εμφυτεύματα στα οπίσθια την επόμενη χρονιά γιατί δεν είναι ικανοποιημένη.

«Κάποιοι μπορεί να με θεωρούν τρελή, αλλά τρελαίνομαι για την εμφάνιση της πλαστικής Μπάρμπι» λέει.