Άκαιρη η επίκαιρη ερώτηση του Κωνσταντινόπουλου προς τον Πρωθυπουργό σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Άκαιρη η επίκαιρη ερώτηση του Κωνσταντινόπουλου προς τον Πρωθυπουργό σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ

featured image

Επίκαιρη ερώτηση που απευθύνεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για θέμα που όμως έχει... λυθεί, κατέθεσε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝ.ΑΛ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σύμφωνα με πηγές από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τίτλος της ερώτησης είναι: «Ο γόρδιος δεσμός και ο παραλογισμός στο ΣΔΙΤ (σ.σ. Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα) διαχείρισης απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου πρέπει να λυθεί».

Ο βουλευτής μέσω αυτής ζητά να μάθει από τον κ. Μητσοτάκη «σε ποιες ενέργειες θα προβεί η κυβέρνηση για να λύσει τον γόρδιο δεσμό της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο και να προχωρήσει στο ΣΔΙΤ όπως έχει ανάγκη η Αρκαδία και η Πελοπόννησος», καθώς επίσης και το εάν επιτρέψει η κυβέρνηση «να χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας και να συνεχιστεί η μη προστασία του περιβάλλοντος και οι κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία των πολιτών της Πελοποννήσου».

Η ερώτηση κατατέθηκε στις 25 Οκτωβρίου, ωστόσο, όπως δηλώνουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, μια ημέρα νωρίτερα είχε ψηφιστεί το αναπτυξιακό νομοσχέδιο το οποίο έδινε λύση και στο εν λόγω ζήτημα. Αυτό που υποστηρίζεται δηλαδή είναι ότι η επίκαιρη ερώτηση έχει μετατραπεί σε... άκαιρη ερώτηση.