Γιώργος Καπουτζίδης: Η δουλειά που έκανε πριν γίνει ηθοποιός και πώς συνέβαλε στην επιτυχία του - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Γιώργος Καπουτζίδης: Η δουλειά που έκανε πριν γίνει ηθοποιός και πώς συνέβαλε στην επιτυχία του

featured image

Είναι από τους πιο ταλαντούχους σεναριογράφους των τελευταίων ετών, έχοντας χαρίσει στην ελληνική τηλεόραση πετυχημένες αλλά και υπέροχες δουλειές. Ο πολυτάλαντος Γιώργος Καπουτζίδης είναι και ηθοποιός και να σκεφτεί κανείς πως για να πάρει το ρόλο στην ίδια του τη σειρά, δυσκολεύτηκε αρκετά.

Η πρώτη του δουλειά στην τηλεόραση ήταν οι «Σαββατογεννημένες» στο Mega, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Μέσα από τη σειρά αυτή έγινε γνωστός και ο ίδιος ο Καπουτζίδης, ο οποίος υποδύθηκε τον «Χοσέ», ο οποίος δούλευε σε ένα κατάστημα με τουριστικά είδη, στο κέντρο της Αθήνας.

Και την ίδια ακριβώς δουλειά είχε κάνει και ο ίδιος δύο καλοκαίρια πριν. Έτσι, όταν ξεκίνησε να γράφει το σενάριο για τις «Σαββατογεννημένες», είχε στο μυαλό του να παίξει ο ίδιος τον «Χοσέ». Και για να είναι πιο σίγουρος ότι θα πάρει το ρόλο, τα έκανε όλα πιο δύσκολα, αφού χρειαζόταν να γνωρίζει ο ηθοποιός που θα τον υποδυόταν και ισπανικά.

Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, αν και η σειρά ήταν δική του, δυσκολεύτηκε να πάρει το ρόλο, μιας και κανάλι και παραγωγή δεν έβλεπαν με θετικό μάτι την περίπτωση αυτή.

«Δεν είχαν εμπιστοσύνη, μπορεί να σκεφτόντουσαν πως στο τρίτο επεισόδιο μπορεί να μου την έδινε και να ήθελα να κάνω τον εαυτό μου πρωταγωνιστή, από εκεί που είχα δύο σκηνές το επεισόδιο», είχε δηλώσει ο Γιώργος Καπουτζίδης σε τηλεοπτική εκπομπή για την ιστορία αυτή.

Μάλιστα, όταν έμαθε ότι έψαχναν ηθοποιό για το ρόλο του «Χοσέ», ενώ ο ίδιος δε μπορούσε να κάνει ένα δοκιμαστικό, στεναχωρήθηκε τόσο, που δεν είχε όρεξη να συνεχίσει το γράψιμο. Τελικά, όταν ο ηθοποιός που είχαν επιλέξει, είπε όχι, ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε το δοκιμαστικό και πήρε το ρόλο.