Νέα Φιλαδέλφεια: Μαθήτριες διακωμώδησαν την παρέλαση κάνοντας βηματισμό αλά Monty Python (vid) - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Νέα Φιλαδέλφεια: Μαθήτριες διακωμώδησαν την παρέλαση κάνοντας βηματισμό αλά Monty Python (vid)

featured image Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στη μαθητική παρέλαση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, μια ομάδα κοριτσιών ντυμένες με ρούχα της παρέλασης, έκαναν βηματισμό αλά Monty Python. Αν και αρχικά ειπώθηκε πως επρόκειτο για μαθήτριες Λυκείου της Χαλκηδόνας, ωστόσο αυτό δεν είναι σίγουρο.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Αξίζει να σημειωθεί πως η αναφορά είναι στο The Ministry of Silly Walks των Monty Python που είχε προβληθεί στο Monty Python's Flying Circus του 1970. Δεν έχει διευκρινιστεί αν τα παιδιά ήθελαν να στείλουν πολιτικό μήνυμα ή αν απλά ήθελαν να γίνουν viral.  
Ωστόσο το γεγονός σχολίασε και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος. Στην ανάρτησή του έγραψε: «Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του '40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».  
[/expander_maker]