Δύο μοντέλα ξεγυμνώθηκαν σε αγώνα για να αποσπάσουν την προσοχή ενός παίκτη (pics & vid) - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Δύο μοντέλα ξεγυμνώθηκαν σε αγώνα για να αποσπάσουν την προσοχή ενός παίκτη (pics & vid)

featured image Το περιστατικό έγινε στην αναμέτρηση των Washington Nationals με τους Houston Astros και είχε ως αποτέλεσμα τόσο στην Julia Rose, όσο και στην Lauren Summer, να απαγορευτεί η είσοδος. Από... φωτογραφία θα βλέπουν πλέον τα γήπεδα του μπέιζμπολ στις ΗΠΑ, η Julia Rose και η Lauren Summer.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Αμφότερες στις 27 Οκτωβρίου είχαν πάει να παρακολουθήσουν το παιχνίδι των Washington Nationals με τους Houston Astros, έχοντας εξασφαλίσει θέσεις στην δεύτερη σειρά του κάτω διαζώματος. Την ώρα λοιπόν που το παιχνίδι για το World Series βρισκόταν σε εξέλιξη με την ομάδα του Χιούστον να προηγείται με 4-1, αποφάσισαν να κάνουν το... κομμάτι τους. Έτσι, τη στιγμή που ένας παίκτης ήταν έτοιμος να πετάξει το μπαλάκι, σήκωσαν τις μπλούζες που φορούσαν με αποτέλεσμα να αποκαλύψουν τα στήθη τους. Κάτι που οι παρατηρητικοί πρόσεξαν κατά στην μετάδοση του FOX.
Την επόμενη μέρα όμως δεν άργησαν να καταλάβουν τις συνέπειες, καθώς έλαβαν μία ειδοποίηση πως λόγω του περιστατικού πλέον τους απαγορεύεται η είσοδος.
[/expander_maker]