Νίκη για να πιάσει κορυφή στην 11η στροφή της Super League ψάχνει ο ΠΑΟΚ - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Νίκη για να πιάσει κορυφή στην 11η στροφή της Super League ψάχνει ο ΠΑΟΚ

featured image

Τη γκέλα του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη (1-1 με τον Πανιώνιο) θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ και με νίκη επί της ΑΕΛ να πιάσει κορυφή πριν το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης».

Στα άλλα ματς που ξεχωρίζουν, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη, ενώ ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η «Ένωση» θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τη «σφαλιάρα» στο αθηναϊκό ντέρμπι πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, με τους «κίτρινους» να έρχονται στην Αθήνα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ουραγό Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πρώτο παιχνίδι μετά την απίστευτη ανατροπή που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μεσολάβησε η διακοπή, όμως στο «τριφύλλι» θέλουν να δείξουν πως πήραν την απαραίτητη φόρα για να συνεχίσουν έπειτα από το εξαιρετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Αθήνας.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Βόλο με τις δύο ομάδες να έχουν πάρει απόσταση από την τελευταία δυάδα, ενώ, ο Ατρόμητος που ηττήθηκε στα... καπάκια από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον ΟΦΗ που έχει... αποπροσανατολιστεί και μετράει μια νίκη και τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23/11

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 1-1

Λαμία – Ξάνθη 1-0

Κυριακή 24/11

Ατρόμητος – ΟΦΗ (17:00, ΕΡΤ)

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (17:15, Novasports2)

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ (18:00, PAOK TV)

ΑΕΚ – Άρης (19:30, Novasports1)

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (19:30, ΕΡΤ)

Πηγή: www.newsbeast.gr