Έμυ Λιβανίου: «Έχω αποβάλει τις άσχημες στιγμές που είχα με τον Τέρενς Κουίκ» - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Έμυ Λιβανίου: «Έχω αποβάλει τις άσχημες στιγμές που είχα με τον Τέρενς Κουίκ»

featured image

Το σπίτι της στην Πλάκα άνοιξε η Έμυ Λιβανίου και υποδέχθηκε τη Μαίρη Αργυριάδου και την κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε”. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Τέρενς Κουίκ και την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Στο σπίτι έχω μείνει εγώ και η κόρη μου. Ο γιος μου είναι στην Αγγλία. Ο γιος μου έχει πάρει μαθήματα από τον θείο του και είναι ένας κύριος. Τηλεοπτικά δεν θα ήθελα να κάνω κάτι καθημερινό. Έκανα οικογένεια μικρή γιατί ερωτεύτηκα σφόδρα. Ίσως δεν θα έπρεπε να μου φαίνεται αδιανόητο ένας δεύτερος γάμος.

Ο Τέρενς Κουίκ είναι ένας μεγάλος δάσκαλος για μένα, πολύ αγαπημένος στο μυαλό μου κι επειδή ξέρω ότι θα σκέφτεσαι μια, δυο, τρεις άσχημες στιγμές, τις έχω πλήρως αποβάλει.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μου λείπει από την τηλεόραση. Θα ήθελα να είναι στην τηλεόραση. Το Πάμε Πακέτο της πήγε τόσο πολύ. Για εμένα η Βίκυ είναι το Πακέτο, το Πακέτο είναι η Βίκυ, θα ήθελα να τη βλέπω στην τηλεόραση. Θα ήθελα να υπάρχει αυτή η εκπομπή, ναι, αυτό μου λείπει», είπε μεταξύ άλλων η Έμυ Λιβανίου.

Πηγή: www.newsbeast.gr