Η Άντζελα Δημητρίου έριξε άκυρο στον Γιώργο Τσαλίκη μπροστά στις κάμερες - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Η Άντζελα Δημητρίου έριξε άκυρο στον Γιώργο Τσαλίκη μπροστά στις κάμερες

featured image

Μία συνεργασία που ήταν να γίνει, αλλά ναυάγησε τελευταία στιγμή και μία αμήχανη στιγμή μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ήταν αρκετά για να κάνουν την Άντζελα Δημητρίου και τον Γιώργο Τσαλίκη θέμα συζήτησης. Και να ανοίξει και μία νέα κόντρα στην εγχώρια showbiz.

Το βράδυ της Τρίτης οι δυο τους βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση και οι τηλεοπτικές κάμερες και οι φωτογράφοι τους πέτυχαν στον ίδιο χώρο. Κατά τη συνάντηση, ο Γιώργος Τσαλίκης τής ζητά να φωτογραφηθούν μαζί, όμως, εκείνη τού γύρισε την πλάτη, ρίχνοντάς του άκυρο. Το σκηνικό κατέγραψε η κάμερα του Happy day, το οποίο προβλήθηκε από την εκπομπή το πρωί της Τρίτης.

Η κίνηση αυτή έκανε έξαλλο τον τραγουδιστή, ο οποίος παραδέχθηκε ότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση. «Σήμερα με έφερε μπροστά στις κάμερες σε πολύ δύσκολη θέση. Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ! Δεν θα κάνω τώρα!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Βέβαια, η συμπεριφορά αυτή της Άντζελας Δημητρίου μπορεί να αποδοθεί στο «ναυάγιο» της συνεργασίας της με τον Τσαλίκη σε νυχτερινό μαγαζί των Αθηνών. Μάλιστα, λίγο αργότερα, η τραγουδίστρια έδωσε τη δική της εκδοχή γιατί αποχώρησε από το σχήμα, διαψεύδοντας ότι ήταν να κάνει μόνο γκεστ στο πρόγραμμα με τον Τσαλίκη.

«Τον επιχειρηματία ρωτήστε γιατί αποχώρησα, όχι τον κύριο Τσαλίκη. Άλλαξε όλο το concept της συνεργασίας μας ξαφνικά. Βγήκαν και είπαν κάποια πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν, είναι ψέματα. Αυτό που έχω εγώ να πω στον Γιώργο Τσαλίκη και στο 4711 είναι να ‘ναι καλά, ο καθένας βρίσκει τον δρόμο του. Δεν θα ήμουν γκεστ. Θα έκανα δύο προγράμματα, συν ένα με τον Γιώργο Τσαλίκη. Ξεκινάω στο FIX τέλος Νοέμβρη. Θα είμαι κριτής στο Just the Two of Us», δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων.