Το σχόλιο του Κυρανάκη μετά τις αντιδράσεις για το μπάρμπεκιου έξω από hotspot - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Το σχόλιο του Κυρανάκη μετά τις αντιδράσεις για το μπάρμπεκιου έξω από hotspot

featured image

Μετά την ένταση που σημειώθηκε χθες σε επιτροπή της Βουλής μεταξύ των βουλευτών Χρ. Γιαννούλη (ΣΥΡΙΖΑ) και Κ. Κυρανάκη (ΝΔ) με αφορμή κατανάλωση χοιρινού έξω από προσφυγικές δομές, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης με ανάρτησή του στο Facebook δείχνει με νόημα ότι επιμένει στις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ δημοσίευσε μια φωτογραφία στη σελίδα του στο Facebook, στην οποία τρώει με την παρέα του χοιρινό και πίνει μπύρες.

Μάλιστα έγραψε όλο νόημα πάνω από την φωτογραφία «Για μπύρα και χοιρινό σουβλάκι με καλούς φίλους».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης χαρακτήρισε σαδισμό και κτηνωδία την πρακτική πολιτών να κάνουν μπάρμπεκιου ψήνοντας χοιρινό και καταναλώνοντας αλκοόλ δίπλα σε δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, τονίζοντας ότι τέτοια περιστατικά αποτελούν ντροπή για κάθε δημοκρατικό Έλληνα πολίτη και για κάθε άνθρωπο.

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κυρανάκη που υποστήριξε ότι δεν μπορούν να περιορίζονται τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

«Να υπενθυμίσω ότι στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και υπό προϋποθέσεις αλκοόλ. Δεν μπορεί να έρθει υπήκοος τρίτης χώρας και να επιβάλλει τις απόψεις του» είπε χαρακτηριστικά.