Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν για πρώτη φορά - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν για πρώτη φορά

featured image

Στη μία και μοναδική συνάντηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου αναφέρθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Η αγαπημένη μου σκηνή, όπως όλων, είναι το «Σούζι τρως» γιατί ζώντας δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου τόσα χρόνια ξέρω πως αυτή η ατάκα ήταν δική της. Η κυρία που έπαιζε τη Σούζι πραγματικά φοβάται μη της έρθει καμιά ξανάστροφη γιατί η Ρένα ήταν πάρα πολύ αυθόρμητη, μπορεί να τη χτυπούσε, θα της έδινε μία…


Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν μόνο μια φορά χάρη σε μένα. Ήταν μια μοναδική βραδιά και θα τη θυμάμαι για πάντα. Η Αλίκη για πρώτη φορά τότε έφαγε κατσικάκι με πατάτες, ενώ της είχε ετοιμάσει η Ρένα και ο άντρας της ένα ψάρι. Η Αλίκη έτρωγε μόνο ψάρι και βραστά λαχανικά, τίποτα άλλο. Κι ένα μελομακάρονο που ήταν η… κατάχρηση της χρονιάς της από γλυκά.

Εκείνη τη βραδιά, προς χάριν της Ρένας, κι επειδή της είπε η Ρένα «μωρή φάε να λιγδώσει το άντερό σου, άντε που έχεις γίνει σαν στέκα», αυτό ήταν, η Αλίκη έφαγε και κατσικάκι και πατάτες κι έφαγε και μελομακάρονο», περιέγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ