Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

featured image

Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. σε θέματα όπως η ασφάλεια των συνόρων και το μεταναστευτικό, αλλά και δράσεις που συνδέονται με την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς της αστυνομίας, κατά την επίσκεψή του στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Τον υπουργό υποδέχθηκε ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ενώ ακολούθησε συνάντηση με τους γενικούς περιφερειακούς αστυνομικούς διευθυντές Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Νικόλαο Μενεξίδη, Κεντρικής Μακεδονίας Αβραάμ Αϊβαζίδη, Θεσσαλονίκης Λάζαρο Μαυρόπουλο, καθώς και τους επιτελείς των διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.


Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις αστυνομικές υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδας, ενώ δόθηκε έμφαση στον επιχειρησιακό σχεδιασμό στους τομείς της ασφάλειας συνόρων και του μεταναστευτικού. Κατά την ίδια ανακοίνωση, ο Μ. Χρυσοχοΐδης ενημερώθηκε σχετικά με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό για τα προγράμματα αστυνόμευσης που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη καθώς και για την εντατικοποίηση των δράσεων προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών της πόλης.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ