Power of Love: «Με αποκαλούσαν κοντό, πίθηκο, μαϊμού, αμόρφωτο» - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Power of Love: «Με αποκαλούσαν κοντό, πίθηκο, μαϊμού, αμόρφωτο»

featured image

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του Power of Love μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι Yes» του Open και αναφέρθηκε στην αμοιβή που λάμβανε από την παραγωγή για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι αλλά και στους χαρακτηρισμούς που δεχόταν.

Ο λόγος για τον Τζόνι Αμπατζόπουλο ο οποίος ασχολείται με το personal training. Πόσο όμως τον βοήθησε η συμμετοχή του στο Power of Love; «Το παιχνίδι μού έχει προσφέρει μια δημοσιότητα, η οποία είναι καλή και με βοηθάει στο αντικείμενο που ασχολούμαι αυτή τη στιγμή, το personal training» είπε και πρόσθεσε: «Με τη λίγη δημοσιότητα και τα μερικά χρήματα, τα οποία δεν ήταν και πολλά, μπόρεσα και έκανα κάτι μικρό».


Αναφερόμενος στην αμοιβή που εισέπραττε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, ο Τζόνι Αμπατζόπουλος είπε: «Πληρωνόμασταν ανά δεκαπέντε μέρες. Το νούμερο ήταν κοντά στα 2.000 ευρώ τον μήνα».

Ο πρώην παίκτης του Power of Love αναφέρθηκε και στα σχόλια που είχε δεχτεί από φαν του παιχνιδιού. «Είχα ακούσει σχόλια από φαν του παιχνιδιού και εκπομπές πως είμαι κοντός, πίθηκος, μαϊμού, αμόρφωτος, χαζός. Κοντό όμως δεν λες έναν άντρα που είναι 1.78. Κοντό λες έναν άντρα που είναι 1.50. Και πάλι, τον αποκαλείς κοντό εάν είσαι κακός άνθρωπος».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ