Ο κριτής του X Factor που απογοητεύτηκε επειδή δεν θα γίνει ιππότης - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Ο κριτής του X Factor που απογοητεύτηκε επειδή δεν θα γίνει ιππότης

featured image

Ο Σάιμον Κάουελ φέρεται να έχει αναστατωθεί μετά την ανακοίνωση της λίστας των ανθρώπων που θα τιμήσει την Πρωτοχρονιά η Βασίλισσα Ελισάβετ καθώς διαπίστωσε ότι σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομά του.

Ο μουσικός παραγωγός και κριτής του X Factor είχε δηλώσει τον προηγούμενο μήνα ότι έχει αποκλειστεί από την τιμητική βασιλική διάκριση παρότι το τελευταίο εξάμηνο αύξησε το ποσό που διαθέτει για φιλανθρωπικούς σκοπούς κατά 2 εκατ. αγγλικές λίρες.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο μουσικός μεγιστάνας, ο οποίος την περίοδο αυτή βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του, ήταν «φανερά αναστατωμένος» για αυτή τη βασιλική… περιφρόνηση.


«Ο Σάιμον είναι προφανώς αναστατωμένος. Ποτέ δεν συμμετείχε σ» αυτό το παιχνίδι για να λάβει αναγνώριση, αλλά ταυτόχρονα έκανε πολύ περισσότερα για να προσφέρει διασκέδαση και να κάνει το καλό», δήλωσε μία πηγή που επικαλείται η βρετανική «The Sun».

Ο Σάιμον δεν είναι η μοναδική διασημότητα που δεν κατάφερε να μπει στον φετινό βασιλικό κατάλογο, αφού από αυτόν αποκλείστηκε και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, παρά τη λαχτάρα που έχει να αποκτήσει τον τίτλο του ιππότη, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Με την ανακοίνωση του καταλόγου προκλήθηκαν και άλλα προβλήματα, καθώς εκτός από τα ονόματα διέρρευσαν και προσωπικά δεδομένα των τιμώμενων ατόμων, όπως διευθύνσεις κ.ά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ζητηθούν ευθύνες από το γραφείο του υπουργικού συμβουλίου που απέστειλε τις προσκλήσεις.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ