Τη στενή συνεργασία της ΚΕΔΕ με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» συναποφάσισαν Αγγελοπούλου και Παπαστεργίου - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Τη στενή συνεργασία της ΚΕΔΕ με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» συναποφάσισαν Αγγελοπούλου και Παπαστεργίου

featured image

Τη στενή συνεργασία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ενόψει της προετοιμασίας για τη ξεχωριστή επέτειο του 2021 συναποφάσισαν και τυπικά σήμερα το απόγευμα η κα Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικάλων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Σε κοινή τους δήλωση αμέσως μετά τη συνάντηση συμφώνησαν ότι το μήνυμα του «2021» πρέπει να φθάσει σε κάθε  γωνιά της χώρας, μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνονται σε κάθε πόλη της χώρας, στο πλαίσιο που περιγράφουν οι τέσσερις άξονες της Επιτροπής.

Επίσης υπογράμμισαν: 


τον σημαντικό ρόλο που θα διαδραματίσουν οι δήμοι τόσο στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση δράσεων όσο και στην κινητοποίηση των πολιτών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των δήμων στις δράσεις, που θα αφήσουν παρακαταθήκη για το μέλλον, όπως για παράδειγμα δράσεις και έργα για την διαχείριση των απορριμμάτων, για την ενσωμάτωση της ψηφιακής τεχνολογίας στην λειτουργία των πόλεων και την εξυπηρέτηση των πολιτών, για τη δημιουργία υποδομών εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας, αλλά και δράσεις για την ενίσχυση της ευαισθησίας των πολιτών απέναντι σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, διαχείρισης φυσικών πόρων, στήριξης ευάλωτων ομάδων (μετανάστες, οικονομικά ασθενείς, Άτομα με Αναπηρία) κλπ. Την απόφαση να ξεκινήσει άμεσα η στενή συνεργασία Επιτροπής και Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και συμφωνήθηκε ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα αρχίσει η επεξεργασία  του πλαισίου συνεργασίας μεταξύ Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και ΚΕΔΕ.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ