Ρένια Λουϊζίδου - Θάνος Κωνσταντάκης: Τα 20 χρόνια γάμου, η σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού και τα λόγια αγάπης - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Ρένια Λουϊζίδου - Θάνος Κωνσταντάκης: Τα 20 χρόνια γάμου, η σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού και τα λόγια αγάπης

featured image

Η Ρένια Λουϊζίδου είναι παντρεμένη και ερωτευμένη, εδώ και πολλά χρόνια, με τον Θάνο Κωνσταντάκη, ενώ έχουν αποκτήσει έναν γιο.

 

Ρένια Λουϊζίδου: Τι έχει δηλώσει παλιότερα για τον σύζυγό της

 

«Στον Θάνο αγαπώ τη χαλαρότητα του, την απόλυτη αίσθηση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης που έχει σε εμένα, που φτάνει στο σημείο να με υποστηρίζει ακόμη και όταν παραλογίζομαι και το ότι με αγαπάει γι αυτό που είμαι.

 

Εκεί που διαφέρουμε είναι σίγουρα στο θέμα της οργάνωσης και της τάξης. Όταν, για παράδειγμα, έχουμε δώσει ραντεβού στις 9.00, ο Θάνος μπορεί στις 9 παρά 20 να με ρωτήσει: “Πού είπαμε ότι πρέπει να πάμε;” και να θυμηθεί εκείνη την ώρα να μπει στο μπάνιο.

 

Από την άλλη, είναι τόσο τακτικός που δεν το περιμένει κανείς. Έχουμε ξεχωριστές ντουλάπες γιατί η δική του μοιάζει με βιτρίνα καταστήματος ενώ εμένα είναι το… Μοναστηράκι!», είχε δηλώσει παλιότερα η ηθοποιός, αναφερόμενη τον σύζυγό της.

 

Ρένια Λουϊζίδου: Σπάνια κοινή εμφάνιση με τον σύζυγό της

 

Το ζευγάρι, το οποίο κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα Μέσα, πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση. Οι δυο τους βρέθηκαν στο θέατρο Γκλόρια και παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Η Σκούπα».


 

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, μετά το τέλος του έργου, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ