ΑΕΚ: Οι συχνές τιμωρίες στο ΟΑΚΑ φέρνουν στο προσκήνιο τη Ριζούπολη - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

ΑΕΚ: Οι συχνές τιμωρίες στο ΟΑΚΑ φέρνουν στο προσκήνιο τη Ριζούπολη

featured image

Μετά την τελευταία κλήση για τιμωρία της έδρας, στην ΑΕΚ, υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για μετακόμιση και έδρα στη Ριζούπολη από τη νέα σεζόν για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Οι πρώτες συσκέψεις στην ΠΑΕ ΑΕΚ και οι πρώτες επαφές για να μετακομίσει η ομάδα στη Ριζούπολη για όσo χρειαστεί έχουν ήδη ξεκινήσει. Αφορμή είναι η συχνή τιμωρία της ομάδας με έδρα το ΟΑΚΑ.

Στην Ένωση λένε πως για ό,τι μπορεί να συμβεί στον περιβάλλοντα αλλά και εκτός περιβάλλοντα χώρου του ΟΑΚΑ είναι αδύνατο να ελεγχθεί από την ίδια την ΠΑΕ.

Επίσης, υποστηρίζουν χαρακτηριστικά στην ΑΕΚ πως: «Στα περισσότερα γήπεδα πέντε μέτρα έξω από την κάθε Θύρα είναι δημόσιος χώρος αλλά ο περιβάλλον χώρος του ΟΑΚΑ εκτείνεται σε πολλαπλάσια ακτίνα με αποτέλεσμα ο οποιοσδήποτε (ομάδα αναρχικών ή όποιοι άλλοι, όπως έγινε την Κυριακή κοντά στο γήπεδο του μπάσκετ) να δημιουργήσουν πρόβλημα και να είναι μονίμως κατηγορούμενη η ΑΕΚ, να πληρώνει βαρύτατα πρόστιμα συνεχώς και να είναι σε κίνδυνο η έδρα της κάθε χρόνο.


Και στα επεισόδια της Κυριακής η Αστυνομία σημειώνει ότι το κυρίως κομμάτι των επεισοδίων έγιναν έξω από τον περιβάλλοντα χώρο αλλά το επιβαρυντικό για εμάς είναι ότι κάποιοι που αποπειράθηκαν μετά να έρθουν και να μπουν στο γήπεδο στο ημίχρονο χωρίς εισιτήριο πλακώθηκαν και μέσα από την περίφραξη που και πάλι η απόσταση από τη Θύρα είναι πολύ μεγάλη».

Έτσι, στην ομάδα πιστεύουν ότι είναι αδιανόητο και πέραν πάσης λογικής να τιμωρηθεί η ομάδα με ποινή έδρας σε ένα ντέρμπι που και πάλι διεξήχθη χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, επειδή μια ομάδα αναρχικών πλακώθηκε με την Αστυνομία κάποια χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο.

Mάλιστα, από την ΑΕΚ εξηγούν:

«Και φυσικά υπάρχουν και πολλοί ακόμα λόγοι που μας κάνουν να σκεπτόμαστε να φύγουμε από το ΟΑΚΑ αλλά θα τους δούμε αργότερα στη λήψη της τελικής απόφασης. Αυτό που τώρα μας έχει κάνει έξαλλους είναι το θέμα ενδεχόμενης τιμωρίας για τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ που είναι όσος σε όλα τα υπόλοιπα γήπεδα της χώρας μαζί… Μόνο τα πρόστιμα που έχουμε φάει μέχρι φέτος από τον… περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ είναι τα μισά έσοδα από τα εισιτήρια, μπορεί και παραπάνω»

Πηγή: gazzetta.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ