Η Έλλη Λαμπέτη ήταν η νονά πασίγνωστης ηθοποιού - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Η Έλλη Λαμπέτη ήταν η νονά πασίγνωστης ηθοποιού

featured image

Η Έλλη Λαμπέτη υπήρξε μία από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς, με άπλετο υποκριτικό ταλέντο, στο οποίο υποκλίθηκαν οι πάντες. Κι αν επί σκηνής η Έλλη Λαμπέτη γνώριζε επιτυχίες, χαρές και στιγμές δόξας, στην προσωπική της ζωή, σε πολλές φάσεις αυτής, τα συναισθήματα που βίωσε η σπουδαία ηθοποιός ήταν τα ακριβώς αντίθετα.

Η Λαμπέτη δεν έγινε ποτέ μητέρα και ήταν κυρίως δική της συνειδητή απόφαση. Όμως, στις αρχές της δεκαετίας του ’70, όταν ένας συνεργάτης της τής ζήτησε να αναλάβει προσωρινά τη φροντίδα της εξώγαμης κόρης του, η ηθοποιός δέθηκε με τη μικρή κι εκεί που δεν ήθελε να ακούει για οικογένεια, ένιωσε να «ξυπνάνε» μέσα της συναισθήματα που δεν πίστευε ποτέ πως θα βίωνε στη ζωή της. Η ιστορία με τη μικρή είναι γνωστή σε όλους, όπως και πόσο στοίχισε στη Λαμπέτη ο οριστικός αποχωρισμός τους.


Η ηθοποιός αν και δεν έγινε μητέρα, ήταν ιδιαίτερα τρυφερή με τα παιδιά, ενώ βάφτισε και την κόρη της ηθοποιού και καλής της φίλης, Αφροδίτης Γρηγοριάδου, την Κοραλία Καράντη. Μάλιστα, η βαφτιστήρα μιλάει πάντα με τρυφερά λόγια για τη διάσημη νονά της, στην οποία – όπως έχει εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της – είχε κρύψει την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική και να πάει στη δραματική σχολή.

Ο λόγος; Της φαινόταν σχεδόν ύβρις να πει σε αυτή την τεράστια ηθοποιό πως θέλει και εκείνη να γίνει ηθοποιός. Η Λαμπέτη δεν πρόλαβε να δει τη βαφτισιμιά της στο θέατρο, αφού είχε αρρωστήσει ενώ λίγο καιρό μετά έφυγε από τη ζωή.

Πρόλαβε, όμως, να τη δει στην πρώτη της τηλεοπτική συμμετοχή στο «Φως του Αυγερινού», το 1981.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ