Ζέρβας: Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με πίστη στο καλύτερο - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Ζέρβας: Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με πίστη στο καλύτερο

featured image

«Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με πίστη στο καλύτερο. Με τη σιγουριά ότι δημιουργούμε τους όρους και τις προϋποθέσεις για μία νέα πορεία» τονίζει, μεταξύ άλλων, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Το 2020 οριοθετεί μία νέα συλλογική προσπάθεια. Είναι χρέος μας να βάλουμε ισχυρά θεμέλια για το μέλλον. Είναι χρέος μας να εργαστούμε συστηματικά για να αλλάξουμε την πόλη μας. Να τη μετατρέψουμε σε μία πόλη που αξίζει να ζεις, να εργάζεσαι και να επισκέπτεσαι», τονίζει κ. Ζέρβας και συνεχίζει:


«Είναι χρέος μας η ενίσχυση της κοινωνικής πρόνοιας, η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο. Παράλληλα όμως με αυτά, θα συγχρονίσουμε τα ρολόγια μας με όλες τις παγκόσμιες εξελίξεις. Θέλουμε μία smart city που θα αξιοποιεί την τεχνολογία προς όφελος των πολιτών. Με δουλειά και σχέδιο, πρέπει να οδηγήσουμε τη Θεσσαλονίκη, μία πόλη με 24 αιώνες συνεχούς Ιστορίας, σε ένα πιο λαμπρό μέλλον. Η εντολή που μου δώσατε είναι συγκεκριμένη. Είναι για μένα δέσμευση. Μαζί με τις ευχές μου για πραγμάτωση κάθε προσωπικού στόχου, σε κάθε μία και σε κάθε έναν ξεχωριστά, εύχομαι το 2020 να αποδειχθεί έτος δημιουργίας, έτος ανάπτυξης και προόδου. Όλοι μαζί, μπορούμε και πρέπει να πάμε τη Θεσσαλονίκη ψηλά».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ