Ο κοροναϊός χάλασε δύο μεταγραφές από και προς την Κίνα - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Ο κοροναϊός χάλασε δύο μεταγραφές από και προς την Κίνα

featured image

Η επιδημία του νέου κοροναϊού στην Κίνα είναι συνιστά έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ανησυχίας, όπως αποφάσισε την Πέμπτη (30/01) ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Παράλληλα, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της πολυπληθέστερης χώρας του πλανήτη ανακοίνωσε ότι δύο αεροσκάφη της Xiamen Airlines αναχώρησαν για την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης και την Κότα Κιναμπαλού της Μαλαισίας, ώστε να παραλάβουν και να επαναπατρίσουν κατοίκους της πόλης Ουχάν, εστίας της επιδημίας ιογενούς πνευμονίας που προκαλεί ο νέος ιός, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 200 ανθρώπους.

Όλα αυτά τα ζητήματα δημιουργούν πρόβλημα και σε έναν άλλον τομέα, λιγότερο νευραλγικό για την οικονομία και την κοινωνική δομή της Κίνας, ωστόσο αποδεικνύει πόσο επηρεάζει ο κοροναϊός σε διεθνές επίπεδο: το ποδόσφαιρο.


Χαρακτηριστικές είναι δύο μεταγραφές που «ναυάγησαν» λόγω των προβλημάτων στις πτήσεις που έχουν δημιουργηθεί από τον ιό: του Χαβιέ Παστόρε και του Μάρκο Αρναούτοβιτς.

Όσον αφορά τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ήταν να μετακομίσει σε ομάδα της Κίνας από τη Ρόμα, με όλες τις πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα, όμως τo deal δεν θα προχωρήσει.

Από την άλλη, ο Αυστριακός επιθετικός ήθελε απεγνωσμένα να επιστρέψει στην Γουέστ Χαμ, οι υποστηρικτές της οποίας τον… συγχώρησαν για τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα, αλλά τελικά η επιστροφή του δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο κοροναϊός ανάγκασε αρκετές χώρες να απαγορεύσουν τις πτήσεις από την Κίνα, με τον παίκτη να «κολλάει» εκεί και να μην επιστρέφει στο Λονδίνο.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ