Γιάννης Τσεκλένης: Το «αντίο» του Άγγελου Μπράτη στον καταξιωμένο σχεδιαστή - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Γιάννης Τσεκλένης: Το «αντίο» του Άγγελου Μπράτη στον καταξιωμένο σχεδιαστή

featured image

Το δικό του «αντίο» στον καταξιωμένο σχεδιαστή, Γιάννη Τσεκλένη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, θέλησε να στείλει ο Άγγελος Μπράτης. Ο επίσης σχεδιαστής και κριτής του GNTM ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του ίδιου με τον Γιάννη Τσεκλένη και την Σοφία Κοκοσαλάκη η οποία έφυγε πριν από μερικούς μήνες από τη ζωή.

«Αντίο Κε. Τσεκλένη… Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας. Ένας άνθρωπος πολυτάλαντος με βαθιά γνώση γύρω από την μόδα σε κάθε επίπεδο. Γενναιόδωρος και ανοιχτόμυαλος πέρα από κάθε σύνορο. Τον πίνακα που μου χαρίσατε θα τον προσέχω και κάθε φορά που θα τον κοιτάζω θα μου θυμίζει εσάς ως Άνθρωπο και την δημιουργική σας δύναμη», γράφει χαρακτηριστικά στη συγκινητική ανάρτησή του ο Άγγελος Μπράτης.


 

View this post on Instagram

 

Αντίο Κε. Τσεκλένη… Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας. Ένας άνθρωπος πολυτάλαντος με βαθειά γνώση γύρω από την μόδα σε κάθε επίπεδο. Γενναιόδωρος και ανοιχτόμυαλος πέρα από κάθε σύνορο. Τον πίνακα που μου χαρίσατε θα τον προσέχω και κάθε φορά που θα τον κοιτάζω θα μου θυμίζει εσάς ως Άνθρωπο και την δημιουργική σας δύναμη. #tseklenis #sophiakokosalaki #angelosbratis

A post shared by ANGELOS BRATIS (@angelosbratis) on Jan 30, 2020 at 11:19pm PST

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ