«Πέναλτι και οι δύο φάσεις που ζητάει ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη, δεν υπάρχει οφσάιντ του Σουντανί στο Βόλο» - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

«Πέναλτι και οι δύο φάσεις που ζητάει ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη, δεν υπάρχει οφσάιντ του Σουντανί στο Βόλο»

featured image

Στο σεμινάριο των διαιτητών της SL1 έγινε ανάλυση με βίντεο συγκεκριμένων φάσεων από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Εκεί υπήρξε ετυμηγορία για τις δύο φάσεις πέναλτι που ζητάει ο Παναθηναϊκός στο αιώνιο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, την επίμαχη φάση με το οσφάιντ του Σουντανί στον Βόλο, αλλά και το πέναλτι του Ρόμανιτς στον Αλμπάνη από την αναμέτρηση Λαμία – ΑΕΚ.


1. Για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: η ετυμηγορία είναι πως υπήρξε πέναλτι και στην φάση του Καμαρά με τον Μπουζούκη αλλά και στην φάση του Μπα με τον Μακέντα.
2. Για το ματς Ξάνθη – Ολυμπιακός: ότι έγινε πέναλτι στον Ελ Αραμπί από τον Αμπάντ στην Ξάνθη που λανθασμένα δεν καταλογίστηκε
3. Για το ματς Βόλος – Ολυμπιακός: ότι λανθασμένα ακυρώθηκε το γκολ του Σουντανί ως οφσάιντ. Για την συγκεκριμένη φάση η ανάλυση ανέφερε πως η φάση ήταν πιο δύσκολη εξαιτίας του ότι δεν ήταν ξεκάθαρη η γραμμή του οφσάιντ στο VAR .
4. Για το ματς Λαμία – ΑΕΚ: ότι υπάρχει πέναλτι του Ρόμανιτς στον Αλμπάνη, το οποίο επίσης δεν δόθηκε.
Όλες οι φάσεις αναλύθηκαν με βίντεο.

Πηγή: gazzetta.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ