Σε ποιον θα «λογοδοτούν» από - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Σε ποιον θα «λογοδοτούν» από

featured image

Σαρωτικές αλλαγές στην επικοινωνιακή διαχείριση του κυβερνητικού έργου επέρχονται από τις αρχές του έτους σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του newsbeast από το Μέγαρο Μαξίμου.

Στο πλαίσιο της αρτιότερης προβολής των αποφάσεων που λαμβάνονται ανά υπουργείου, από τούδε και στο εξής όλα τα γραφεία Τύπου των χαρτοφυλακίων θα «λογοδοτούν» στον 40χρονο γενικό γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη – Αλέξανδρο Δημητριάδη.

Οι επικεφαλής των γραφείων Τύπου θα έχουν συχνή επικοινωνία μαζί του τόσο τηλεφωνικά όσο και διά ζώσης στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ θα είναι αρμόδιος να επιλύσει και οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα προκύπτει.

Παράλληλα θα οργανώνει τυχόν καμπάνιες, θα προτείνει τακτικές και εναλλακτικούς τρόπους προβολής του κυβερνητικού έργου ενώ ήδη συνομιλεί όποτε κρίνεται απαραίτητο με τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης.

Κάθε φορά που θα ξεσπάει μια μικρή η μεγαλύτερη κρίση ο κ. Δημητριάδης είναι ο άνθρωπος που θα αναλαμβάνει σε επικοινωνιακό επίπεδο να τη διαχειριστεί σε συνεργασία βέβαια με τα συναρμόδια χαρτοφυλάκια και τα γραφεία Τύπου.

Άλλωστε ατύπως είχε έναν τέτοιο ρόλο ενίοτε και τους προηγούμενους μήνες.


Όταν για παράδειγμα προέκυψε το θέμα με τον διορισμό του 80χρονου Κωνσταντίνου Πατέρα ως διοικητή του νέου νοσοκομείου Καρδίτσας, σε επικοινωνιακό επίπεδο προβλήθηκε πρωτίστως η συνολική πολιτική του Υπουργείου Υγείας αλλά και η παροχή προς τον Τύπο στατιστικών στοιχείων για τις συνολικές τοποθετήσεις διοικήσεων στα νοσοκομεία όλης της χώρας, ώστε να μειωθούν οι αντιδράσεις.

Ήταν μια γραμμή που χαράχτηκε σε συνεννόηση με τον γενικό γραμματέα του Πρωθυπουργού και το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας.

Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν, ο κ. Δημητριάδης, δικηγόρος με σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία στο εταιρικό και εμπορικό δίκαιο και άνθρωπος με χαμηλό προφίλ, είναι ένας από τους πλέον έμπιστους συνεργάτες του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αν όχι ο πιο έμπιστος, καθότι βρίσκεται στο πλευρό του από το μακρινό 2004 ενώ συν τοις άλλοις είναι και ανιψιός του (είναι γιος της αδελφής του πρωθυπουργού Κατερίνας Μπακογιάννη και του δικηγόρου Σπύρου Δημητριάδη και κατά πολλούς το αγαπημένο εγγόνι του αείμνηστου επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη).

Κλήθηκε όμως να αναλάβει το κρίσιμο πόστο που κατέχει και για έναν ακόμη λόγο: έχει πολύ καλές σχέσεις τόσο με τους επονομαζόμενους «καραμανλικούς» βουλευτές όσο και με τους «σαμαρικούς», οπότε κάθε φορά που κρίνεται σκόπιμο, λειτουργεί ως γεφυροποιός εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ