Ο τυφλός σεφ, Βασίλης, περνάει στην επόμενη φάση του MasterChef και μας δίνει ένα μάθημα ζωής - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Ο τυφλός σεφ, Βασίλης, περνάει στην επόμενη φάση του MasterChef και μας δίνει ένα μάθημα ζωής

featured image

Ένας τυφλός σεφ διεκδίκησε την ποδιά στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 4, που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα και σημειώνει εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης, από την πρώτη εβδομάδα προβολής του.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο, ένας διαγωνιζόμενος, ο Βασίλης Στεφανίδης, 36 ετών, από τη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε στις οντισιόν του MasterChef 4 με μια πολύ ξεχωριστή ιστορία στις αποσκευές του.

 

Τυφλός σεφ: Βλέπει μόλις στο 5% της όρασης

 

«Η διαφορά με τους υπόλοιπους μάγειρες είναι ό, τι εγώ βλέπω μόλις 5%» περιγράφει ο 36χρονος επίδοξος μάγειρας του MasterChef 4 που εξηγεί πως πρακτικά θεωρείται τυφλός.

 

Τυφλός σεφ: Παρά τα προβλήματα, δεν χάνει τη θέλησή του

 

Στο εισαγωγικό βίντεο, ο σεφ από τη Θεσσαλονίκη εξηγεί πως πέραν του προβλήματος όρασης, γεννήθηκε με σπληνομεγαλία και μια σπάνια μορφή έλλειψης ενζύμου G6PD. «Έχω ένα μότο το οποίο είναι ΕΘΥΠ, η Επιμονή, η Θέληση, η Υπομονή και το Πείσμα. Πιστεύω ό, τι έχω και τα τέσσερα» είπε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef 4, που περιέγραψε πως η όραση για εκείνον μοιάζει σαν να βλέπει μέσα από έναν καθρέφτη αυτοκινήτου. Βλέπει θολά και το υπόλοιπο οπτικό του πεδίο είναι μαύρο.

 

«Το πρώτο μάτι το έχασα σε ηλικία 12 χρόνων και το δεύτερο σε ηλικία 24 ετών. Το ένα μάτι προκλήθηκε από τρικλοποδιά την ώρα που έπεφτα» είπε στους κριτές και εξήγησε πως η πτώση προκάλεσε βλάβη στο οπτικό νεύρο του αριστερού ματιού. 12 χρόνια αργότερα, το οπτικό νεύρο του δεξιού του ματιού παρουσίασε ατροφία, με αποτέλεσμα πλέον ο παίκτης του MasterChef 4 να θεωρείται τυφλός.


 

Τυφλός σεφ: Η ασχολία του με την τοξοβολία και το μπόουλινγκ

 

Ο Βασίλης, παρά τα προβλήματα υγείας, συνεχίζει να ασχολείται με τον αθλητισμό και αφότου έχασε την όρασή του. Η επιμονή του απέδωσε καρπούς και έτσι έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα μπόουλινγκ της Πολωνίας το 2016. Ο παίκτης του MasterChef 4 εξηγεί πως βρέθηκε στην διοργάνωση με κάποιον χορηγό, καθώς το άθλημα δεν ανήκει στην ομοσπονδία των ατόμων με αναπηρία και έκανε ένα όνειρό του πραγματικότητα.

 

 

Τυφλός σεφ: Τρία «ναι» από τους κριτές

 

«Εγώ θα σου πω από τώρα ένα ναι» είπε παίρνοντας πρώτος τον λόγο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον διαγωνιζόμενο του MasterChef 4 να ξεσπάει σε κλάματα. «Έχω καιρό να φάω μανιταρόσουπα που να είναι τόσο νόστιμη» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, δίνοντας και εκείνος ένα «ναι» στον Βασίλη για την ποδιά του MasterChef 4. «Δεν έχω ξαναδεί υποψήφιο να δοκιμάζει τόσες φορές κάτι που φτιάχνει. Θυμάσαι που είναι τα πράγματα, έχεις αναγκαστεί να θυμάσαι. Είναι κάτι που πρέπει όλοι να κάνουμε» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς που έδωσε το τρίτο «ναι».

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ