Η Μαρία Καβογιάννη σκέφτεται το remake για τα «Εγκλήματα» - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Η Μαρία Καβογιάννη σκέφτεται το remake για τα «Εγκλήματα»

featured image

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, το μεσημέρι της Κυριακής, η Μαρία Καβογιάννη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται”. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τις τηλεοπτικές της επιτυχίες ενώ εξέφρασε και την προσωπική της γνώμη για τα remake των ελληνικών σίριαλ.

«Νομίζω πως οι ηρωίδες που ερμήνευα στα Εγκλήματα και στην Ντόλτσε Βίτα συμπλήρωναν η μία την άλλη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Καβογιάννη. «Ενώ στη Ντόλτσε Βίτα ήταν ένα κοριτσάκι άβγαλτο στην ουσία και παρθένα, νομίζω ότι μέσα της βαθιά μπορεί και αυτή να φαντασιωνόταν την Κορίνα από το επόμενο σίριαλ».

«Τις αγαπώ πολύ και τις δύο» παραδέχθηκε η ηθοποιός που αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Top Girls”. «Υπάρχουν κάποιοι φίλοι μου που προτιμούν την Ασπασία και κάποιοι άλλοι που θέλουν περισσότερο την Κορίνα».


Σχετικά με μια πιθανή επιστροφή κάποιας από τις τηλεοπτικές της επιτυχίες, όπως συνέβη αυτή τη σεζόν με το “Καφέ της Χαράς” και το “Λόγω Τιμής”, η Μαρία Καβογιάννη πρόδωσε πως «είναι πολύ δύσκολο βέβαια πια αλλά εξαρτάται πως θα ήταν. Δηλαδή να ξαναγίνουν τα Εγκλήματα αλλά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο».

«Μεγαλωμένοι πια εμείς. Με τους ίδιους ρόλους αλλά φαντάζομαι ότι θα ήταν πια περισσότερο ώριμοι όλοι αυτοί οι ήρωες. Με δουλειές οι οποίες θα είχαν αναπτυχθεί στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων» πρόσθεσε. «Τα Εγκλήματα είναι λίγο πιο εύκολο να επιστρέψουν».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ