Αστυνομικοί γονείς δώρισαν τα όργανα της 17χρονης κόρης τους που έφυγε απ'τη ζωή και έσωσαν 5 συνανθρώπους μας - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Αστυνομικοί γονείς δώρισαν τα όργανα της 17χρονης κόρης τους που έφυγε απ'τη ζωή και έσωσαν 5 συνανθρώπους μας

featured image

Στη δωρεά οργάνων βρήκαν το κουράγιο να προχωρήσουν οι γονείς της 17χρονης Νεκταρίας, από την Κρήτη, η οποία, δυστυχώς, έχασε τη μάχη για τη ζωή και έτσι θα δώσουν ζωή σε τουλάχιστον 5 ασθενείς.

 

Ειδικότερα, ο διοικητής της Τροχαίας Ρεθύμνου Γιώργος Μπαλάσης και η αστυνομικός Ιωάννα Σαρρή – Μπαλάση βρήκαν το ψυχικό σθένος και τη μεγαλοψυχία τους και αποφάσισαν να κάνουν δωρεά οργάνων της εγκεφαλικά νεκρής κόρης τους.

 

Δωρεά οργάνων: Η Νεκταρία έδινε μάχη για τη ζωή δύο εβδομάδες

 

Η μικρή Νεκταρία για δύο εβδομάδες έδωσε «μάχη» στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και δυστυχώς κατέληξε τα ξημερώματα.


 

Οι ελπίδες, ωστόσο, για τη δική της ζωή δεν υπήρχαν και οι γιατροί είχαν ενημερώσει τους γονείς της, για τις ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει μετά το εγκεφαλικό οίδημα που υπέστη.

 

Δωρεά οργάνων: Θα δώσει ζωή σε τουλάχιστον πέντε ασθενείς

 

Μετά τη δύσκολη απόφαση των γονέων, γιατροί από τον Εθνικό Κέντρο Μεταμοσχεύσεων βρέθηκαν στο ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να μεταφέρουν με ασφάλεια τα όργανα της 17χρονης Νεκταρίας και να δώσουν ζωή σε τουλάχιστον πέντε ασθενείς.

 

Η κηδεία της μικρής Νεκταρίας θα τελεστεί σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στην Αμνάτο.

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ