Ευγενία Λιμαντζάκη: Η Μις Ελλάς του 1997 παραμένει μια όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα στα 42 της χρόνια

By admin - Φεβρουαρίου 08, 2020

featured image

Η Ευγενία Λιμαντζάκη κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, πριν από 22 χρόνια, έχοντας διαγράψει ήδη μια εξαιρετική αθλητική πορεία στο χώρο του βόλεϊ, ενώ έχει μεγάλη αγάπη στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Χανιά.

Η Ευγενία Λιμαντζάκη βρίσκεται στην Αθήνα στα 18 της, μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, βασική πασαδόρος στην εθνική ομάδα βόλεϊ, κερδίζει με μεγάλη βαθμολογική διαφορά τα καλλιστεία του 1997, δουλεύει στο Παρίσι ως μοντέλο και στα 23 της αλλάζει σελίδα.

 

Ευγενία Λιμαντζάκη: Πως είναι η ζωή της σήμερα

 

Παντρεμένη από μικρή, η Ευγενία μίλησε στο Χανιώτικο Free Press περιοδικό InTown για το πώς είναι σήμερα η ζωή της. Ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα δύο 13χρονων αγοριών, ιδιοκτήτρια του Κτήματος Χατζή στην Ανάβυσσο, μια από τις καλύτερες event organizer διεθνώς, μια προσωπικότητα ευγενική, εντυπωσιακά ευχάριστη, συνεργάσιμη και επικοινωνιακή, αιώνια ερωτευμένη με τη λατρεμένη πατρίδα.

 

Ευγενία Λιμαντζάκη: Η άποψή της για τα καλλιστεία του τότε και του σήμερα

 

“Η προβολή της ομορφιάς έλκει τους τηλεθεατές όπως το αίμα έλκει τον καρχαρία. Αυτό το γνωρίζουν καλά τα ΜΜΕ και γι’ αυτό πάντα θα υπάρχει η σχετική “έκθεση”. Σε ότι αφορά στο παρελθόν, αυτό που έχω να σχολιάσω είναι ότι υπάρχει υπερβολικά μεγάλη προσφορά πλέον, χωρίς όμως να έχουν αναβαθμιστεί ταυτόχρονα τα ποιοτικά κριτήρια επιλογής.

 

Αλλά και τα χρήματα που δαπανώνται για τα καλλιστεία στις μέρες μας είναι παρά πολύ περιορισμένα. Η προβολή μιας εστεμμένης τότε, σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, ήταν πιο μεγάλη, πιο εντυπωσιακή” λέει η Ευγενία Λιμαντζάκη.

 

 

Ευγενία Λιμαντζάκη: Όταν αξίζεις δεν σε σταματάει τίποτα

 


“Συγκυρίες με οδήγησαν στον δρόμο αυτό. Από φοιτήτρια, βολεϊμπολίστρια στην Εθνική ομάδα και στον ΠΑΟ, βρέθηκα στην πασαρέλα με αξιόλογες συνεργασίες, editorials και φωτογραφίσεις. Δεν υπάρχουν εύκολες ή δύσκολες εποχές. Είναι κάτι που ή το ’χεις ή δεν το ‘χεις. Όταν αξίζεις δεν σε σταματάει τίποτα, ανεξάρτητα από εποχές και καταστάσεις.

 

Ο γάμος είναι μια ξεχωριστή στιγμή στη ζωή του ζευγαριού που πρέπει να κοινωνηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να τους εκφράζει απόλυτα. Δηλαδή, είναι το κοινό τους αποτύπωμα προς τα έξω. Η δουλειά μου είναι να μπορέσω να το αποδώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλα αυτά που είμαι και όλα αυτά που γνωρίζω εξαντλούνται προκειμένου να βγει ένα αποτέλεσμα με υπογραφή”.

 

 

Ευγενία Λιμαντζάκη: Κρατούσε το χέρι νύφης στην εκκλησία

 

“Νύφη είναι εκείνη που μου έχει ζητήσει κάτι περίεργο. Ήθελε να της κρατάω το χέρι στην εκκλησία και να είμαι συνέχεια κοντά της.”

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια