ΟΣΚΑΡ 2020: Εταιρεία θα γράψει τον ευχαριστήριο λόγο του Μπραντ Πιτ

By admin - Φεβρουαρίου 08, 2020

featured image

Ο χρόνος για την ανακοίνωση των νικητών στα Οσκαρ 2020 μετρά αντίστροφα.

Ο Μπραντ Πιτ είναι υποψήφιος για Οσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο. Συνυποψήφιοί του στα Οσκαρ είναι οι Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι για τον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Ο Μπραντ Πιτ τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του με κάθε του κίνηση και λίγο πριν την απονομή των Οσκαρ, ήρθε στα χέρια του το πολυπόθητο βραβείο BAFTA 2020, ενώ η ομιλία του κατά την αποδοχή του βραβείου ήταν από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της βραδιάς.

Οπως αναφέρουν ειδικοί του χώρου στο Χόλιγουντ, αστεία όπως το «Καλησπέρα Μ. Βρετανία. Έμαθα ότι χώρισες και είσαι single κι εσύ, όπως κι εγώ» δεν είναι του Μπραντ Πιτ.

Το αμερικανικό Vulture, λίγο πριν τα Οσκαρ, ξεψαχνίζει τους λόγους των σταρ και καταλήγει ότι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.


Διαβάζοντας το κείμενο έρευνας που έκαναν αναφέρουν ότι υπάρχουν εταιρίες στο Χόλιγουντ που αναλαμβάνουν ακριβώς αυτό, να γράφουν τους λόγους των βραβείων.

Εκπρόσωπος μιας από αυτές τις εταιρίες, ομολόγησε ότι η ομάδα του Μπραντ Πιτ επικοινώνησε μαζί τους ζητώντας μία προσφορά συνεργασίας για την βραδιά των Οσκαρ. «Ο πιο συχνός λόγος να προσλάβει κανείς κάποιον για να του γράψει τον ευχαριστήριο λόγο του, είναι γιατί οι ειδικοί γνωρίζουν ακριβώς που απευθύνονται. Υπάρχουν διαφορές στο κοινό των Χρυσών Σφαιρών, με αυτό των Οσκαρ ή αυτό των BAFTAs. Το να ξέρει κανείς να διαβάσει το κλίμα της αίθουσας είναι το κλειδί» εξηγεί ο αντιπρόσωπος της εταιρίας και συνεχίζει λέγοντας. «Και τι είναι το πιο εκνευριστικό όταν δουλεύεις για την οσκαρική καμπάνια ενός σελέμπριτι και του γράφεις τους λόγους; Να μην τους μαθαίνει και να συνεχίζει να αυτοσχεδιάζει, λέγοντας ανοησίες και καταστρέφοντας όλη την προσεκτική σου μελέτη» καταλήγει το δημοσίευμα του Vulture.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια